Byen i mitt hjerte!

På en solfylt dag, det har vært mange av dem i det siste, går jeg meg en tur opp gata. Det slår meg at vi har ei gågate full av liv og sjarme. Langs fortau har kafeer, restauranter og butikker pyntet med blomster og utstillinger og gjort seg klare til å ta imot besøkende. Alle våkner vi litt ekstra når sola skinner.

På min gåtur er det mange muligheter til å stoppe opp og slå av en prat med andre som er ute og nyter solen.

Jeg kjenner på stemningen og blir både glad og engasjert. Med ei stemningsfull gågate, et topp moderne kulturhus og et kjøpesenter med 55 butikker har vi et sentrum som inneholder kultur, opplevelser og handel. Her treffes vi og her trives vi!

Ny sentrumsplan er ute til høring. Stjørdal kommune gjennomfører folkemøter i «Kimen» og SNF arrangerer sammen med kommunen eget dialogmøte for næringsaktørene. Alle blir vi gitt en anledning til å uttale oss om hvordan vi vil at sentrum skal utvikle seg.

Kjenn på stemningen på godværsdagene og tenk deg at slik vil vi også ha det på en gråværsdag.
Sentrum er hjertet i byen – byen i mitt hjerte!

Jon Uthus