Er vi den meste spennende matregionen?

Stjørdal er ettertrykkelig i gang med årets arrangementsommer. Trondheimsfjorden Fiskefestival er nylig gjennomført. I helga var det VM i rallycross og i tillegg ble Trøndelag Kaffefestival arrangert på Hjelseng Gård.

Neste helg vil matopplevelsene prege Stjørdal sentrum. Da arrangeres for 4. gang, MATDAGER. Smaker fra hele dalføret og regionen, fra fjord til fjell, presenteres av ca. 50 utstillere. Værnesregionen med grønt fra Frosta, særegne, varierte og kreative matopplevelser fra «AUK-smaker fra Stjørdalsdalføret», er noe av det du vil oppleve. 

At vi har råvarene og matproduksjonsmiljøene som stiller oss i en særklasse, er det ingen tvil om. Vi har også kommet langt med å lage opplevelsesprodukter hvor mat, drikke og smaksopplevelsen er en viktig ingrediens.

Gode og unike råvarer presentert med stolthet gir oppmerksomhet. Som kunder er vi kvalitetsbevisste og søker unike opplevelser. Som matregion må vi fremheve vår unikhet, og presentere det vi har å tilby.

Da trenger vi både matdager og stolte bedrifter som sammen skaper og presenterer smaksopplevelsen.

En synlig matregion med unike produkter får oppmerksomhet og oppleves som spennende. Værnesregionen er på god vei!