Spennende planer i Meråker!

I denne uken fikk vi presentert spennende planer i Meråker, og som kan får stor betydning for hele regionen.

Meråker Kommune har engasjert Ecosign, til å utarbeide en mulighetsstudie for Meråker alpinsenter.

Da legges det ikke bare vekt på Fagerli-området, men de potensialer som heler Meråker representerer som i Fagerlia, Grova og Teveltunet .

Meråker som turist– og opplevelseskommune, 45 minutter fra en internasjonal flyplass, har enorme muligheter. Da må en bygge på de unikheter som skiller en ut, og det mest opplagte er fjellbygdas kvaliteter sommer som vinter.  Allerede er Meråker kjent for sine fasiliteter både for skigåere (langrenn) og alpine skientusiaster.

Mulighetsstudien vil bli fremlagt i løpet av august og  skal munne ut i en skisse som beskriver potensialer og konkrete tiltak i Meråker Alpinsenter. Men det er når vi ser dette i et helhetlig perspektiv, og Meråker  som en helårsdestinasjon, at det hvirkelig er spennende.

Meråker kan eksempelvis bli kjent for ,gjennom servicetilbud og infrastruktur, å være best på å legge til rette for langrenn og alpin som et felles produkt. Da kan det enkelte familiemedle, fra samme parkeringsplass, selv

selv velge om en skal ta en skitur, eller kjøre slalom,

Meråker byr på det ypperste !