Landsturneringen i Stjørdal


Norges Fotballforbund Trøndelag og Norges Håndballforbund Region Nord ønsker velkommen til et spennende seminar (gratis) i forbindelse med Landsturneringen for utviklingshemmede. Tema: Fritid og arbeidsliv, inkludering og sosial mestring og når drømmer går i oppfyllelse. Sted/tid: Ole Vig vgs., fredag 30. august kl. 11.30 – 14.00. Åpning ved rådmann i Stjørdal, og presidenter i håndball- og fotballforbund og Norges Idrettsforbund.

3 hoteller i Stjørdal pluss Scandic Lerkendal fylles med ca. 2000 deltagere (78 lag fra hele Norge). Fotball ved Øverlands Minde/Travbanen og håndball i Stjørdalshallen. Åpning i Kimenparken fredag kl. 17.00. Møt også her. Fullt program: www.landsturneringen.no

Ekstra honnør til Scandic Hell som lørdag kveld skal ha bankett med varmmat servert til nesten 1900 deltagere, samtidig. Fantastisk! Butikker, kafeer og hele byen vil merke at landsturneringer er tilbake igjen etter et meget vellykket arrangement i 2014.