Frokostmøte 11. februar

På NiV sitt frokostmøte på Scandic Hell 11. februar 2020 fikk ca. 50 fremmøtte høre om Ski Tour 2020 (World Cup) som kommer til Jämtland og Trøndelag uke 8. Dette er et stort arrangement for å si det enkelt, der både utøvere, smørere og team, FIS, Norges Skiforbund, presse, sponsorer med flere krever sitt. Hele mediesirkuset kommer, bl.a. 73 personer bare fra NRK. 

Ski Tour: Hele verdenseliten går skirenn i Østersund, Åre, Storlien/Meråker og Trondheim. Torsdag 20. februar er det 38 km for både kvinner og menn med start på Storlien – målgang i Grova. Damene starter først; kl. 10.45.

Gjennom tidene er det kun 8 destinasjoner i Norge som har arrangert World Cup i langrenn, Meråker er én av dem. NiV heier på Meråker som nok engang kommer til å levere et fantastisk arrangement!

Mary Ann Myhre og Tor Arne Hetland orienterte.
Foto forside: Guri Hetland.