Trønder-Avisa med tilbud til bedrifter

Trønder-Avisa ønsker å gi en hjelpende hånd til medlemmer av næringsforeningene på Steinkjer, Verdal, Levanger og Stjørdal.

Trønder-Avisa ønsker å gi en hjelpende hånd til medlemmer av næringsforeningene på Steinkjer, Verdal, Levanger og Stjørdal.

-Vi oppretter en tilnærmet gratis tjeneste der bedrifter på Innherred kan nå ut med informasjon som gjelder endringer i driften grunnet koronapandemien. Dette kan være at man endrer åpningstider, kjører ut varer, stenger i en periode og lignende, skriver Trønder-Avisa.

Dette er en karusell som blir liggende på førstesiden vår på www.t-a.no .

-Vi opplever voldsom trafikk på våre nettsider nå, da alle vil ha med seg siste lokale nyheter rundt den pågående situasjonen. Denne trafikken vil vi dele med dere, forteller avisen

Systemene Trønder-Avisa bruker for å få dette til å fungere koster noen kroner pr. måned. Derfor faktureres hver bruker kr. 200,- eks. mva. pr. mnd.

Alle som ønsker å være med i karusellen må ha en facebook-side tilknyttet bedriften. Trønder-Avisa må manuelt tilknytte alle som ønsker å benytte seg av tilbudet.

Dette gjøres ved å sende Trønder-Avisa en mail. Dere vil da få en mail i retur med en link som inneholder en liten instruksjon for å få dere i gang. 

Tjenesten fungerer på følgende måte: Karusellen er tilknyttet #Oppslagstavla. Facebook-innlegg som tagges med #Oppslagstavla kommer da automatisk opp på fronten vår i karusellen. Det er alltid det siste innlegget som er tagget som ligger der. Tagges det et nytt innlegg, vil dette fjerne det som ligger der fra før. Hvert innlegg er aktivt i tre dager etter tagging. Vi vil røkte kalenderen for å se at det er kurant informasjon som ligger der.

-Vi håper at det er mange som vil benytte seg av dette, skirver t-a.

Vil dere være med, så sender dere en mail til:

Britt.holstad@t-a.no 

Britt Anniken Holberg Holstad