KLAR, FERDIG, KLIPP

Klippeklare kunder er kjempeglade når Aud Sissel Kringen ringer og forteller at de åpner dørene igjen mandag 27.april.

Aud Sissel Kringen

Aud Sissel Kringen gleder seg til gjenåpning av frisørsalongen. Unique har gjort nødvendige tiltak.

Unique dame- og herrefrisør er blant bedriftene som har forberedt seg godt for å være en trygg salong. Smitteverntiltak er iverksatt i henhold til nasjonal veileder.

-Vi gleder oss veldig til å møte kundene våre igjen, forteller Aud Sissel Kringen hos Unique dame- og herrefrisør på Stjørdal.

-TA ANSVAR

Hvis alle tar ansvar, slipper lokale virksomheter å kutte i åpningstider, men heller fortsette den gradvise gjenåpningen i henhold til råd fra nasjonale myndigheter. Frisørsalongen ser at de nasjonale tiltakene er overkommelige for å kunne sette igang driften igjen.

-Vi har flyttet, tatt vekk ting vi ikke kan ha stående fremme og lagt ut plakater. Alle kundene vår får beskjed om hvilke rutiner som gjelder, forteller Kringen.

Den første uka har de satt av litt mer tid for å komme godt i gang. Mottakelsen har vært enestående når frisørene har ringt rundt til kundene og fortalt at de kan åpne dørene igjen.

GODT FORBEREDT

-Vi kommer til å bruke helgen til å ringe kundene våre også, det er veldig hyggelig å høre at vi er savnet. Det ble brått stopp da vi måtte stenge, men vi har holdt oss oppdatert hele veien og forberedt oss godt til åpning, sier hun.

Aud Sissel understreker at det er viktig at alle følger smittereglene som er satt.

-Vi åpner dørene, men vi er ikke tilbake til normalen, det er viktig at vi ikke begynner å slakke opp, men at vi holder oss til de råd og retningslinjer som er gjeldende, sier hun.

NiV følger opp med nytt webinar om smittevern og nasjonale veiledere. Les mer her.

Lenke til nasjonal veileder for frisører

KONTAKT NÆRINGSFORENINGEN:

Send oss gjerne tips på gode tiltak, som vi kan dele med våre medlemsbedrifter.

Gode tips sendes til  post@nivr.no

-Vi ønsker å bistå våre medlemmer som best vi kan i denne krevende perioden vi nå går inn i. Har dere spørsmål eller behov for en prat, må dere ikke nøle med å kontakte oss, sier Uthus.

NiV ønsker å stå sammen med dere i denne krisen!

Se kontaktinformasjon til oss alle her