AVLYST Møte for besøksnæringen i Selbu

Jobber du med reiseliv i Selbu? Da kan du delta på oppstartsmøte for besøksnæringen. Finn ut mer her.

En kombinasjon av få påmeldte, oppblomstring av Covid-19 i regionen og skjerpede råd og retningslinjer, gjør at vi dessverre er nødt til å avlyse møtet for besøksnæringen mandag 9.11. Vi håper vi kan klare å finne en ny dato, og få til en god oppslutning, slik at vi sammen kan finne veien videre med gode tiltak for besøksnæringen i Selbu. Ta gjerne kontakt dersom dere lurer på noe. Vi kommer tilbake med informasjon!
 
Kontaktperson: Lene-Mari Prøven, lene@nivr.no, 982 99 283
 
AVLYST: VELKOMMEN TIL MØTE FOR BESØKSNÆRINGEN I SELBU!

NÅR: Mandag 9.11 Kl. 18.00-21.00
HVOR: Jentene på tunet, Kammen 39, 7580 Selbu
PÅMELDINGSFRIST: 4.november
 
Selbu Vekst og Næringsforeningen i Værnesregionen (NiV) inviterer til oppstartsmøte for synlighetsprosjekt for besøksnæringen i Selbu der næringsaktørene selv skal stå i sentrum for prosjektet. Gjennom engasjement og involvering vil vi finne veien videre. Dine innspill er viktige, og vi håper du har anledning til å møte!