Trøndelag mot kreft – bli med på Krafttak mot kreft 2021

8. – 14. mars er det Krafttak mot kreft. Kreftforeningen i Trøndelag samarbeidr med Trønder-TV og Evento i aksjonsuken.

Den pågående pandemien hindrer bøssebærerne å gå fra hus til hus og samle inn penger. Det gjør at aksjonsuken i år må gjennomføres på en annerledes måte enn tidligere. Kreftforeningen i Trøndelag samarbeider med Trønder-TV og Evento i aksjonsuken. I perioden 8. – 14. mars vil det daglig bli sendt halvtimes program på Trønder-TV, hvor det blir reportasjer og filmer relatert til temaet. I krafttak mot kreft i år samles det inn penger til forskning og viktige tiltak for kreftformer med lav overlevelse. 

Programmet vil bli tilgjengelig for alle lokale mediehus slik at disse også kan bli med på dugnaden om de ønsker det. Søndag 14. mars blir det en direktesending på kanalen. Sendingen ledes av Mona Grudt og Marvin Wiseth som programverter med kulturelle innslag av kortreiste dyktige artister som støtter opp om årets aksjon. Her blir det intervjuer, innslag, samtaler med også fokus på hvor mye som er innsamlet totalt sett.