Meld deg på “Værnesregionens sprekeste bedrift”

Næringsforeningen i Værnesregionen (NIV) og NM Friidrett Stjørdal 2022 utfordrer bedrifter til å bli med på løp, hopp og kulestøtkonkurranse gjennom et helt år fra august 2021 til august 2022.

Nå har din bedrift mulighet til å konkurrere om å være “Værnesregionens sprekeste bedrift”. Alt du trenger å gjøre er å melde på bedriftslag bestående av tre personer som skal teste seg i 40 meter, kulestøt og stille lengde. Og ja, du har mulighet til å stille flere lag. Konkurransen er et ledd i å telle ned til NM i friidrett i Stjørdal i 2022. Tanken er at bedriftene som melder seg på, har mulighet til å møte opp på friidrettstreningene på Øverlands Minde og teste seg i de tre øvelsene. Her vil du også få teknikktips fra friidrettsklubben.

  • Det blir invitert til “kick off” i høst, mer informasjon kommer.
  • Du kan melde på laget ditt i skjemaet nedenfor. Mer informasjon om konkurransen kommer.
  • Bedriftene utfordres som et lag.  Laget skal ha 3 medlemmer.  Bedriftene kan melde på så mange lag de ønsker, men en person kan kun representere et lag. Ved sykdom eller skade kan medlemmene byttes til nye medlemmer som ikke er med i en allerede eksisterende gruppe.  En person kan kun utøve en øvelse som tellende i lagkampen, men kan teste seg selv i alle øvelser og deretter bestemme hvilken øvelse gjelder som tellende.
  • Øvelser: Løp 40 m, hopp (stille lengde), kast (kule)
  • Poengene i konkurransen regnes ut fra den internasjonale mangekamptabell, hvor både alder og kjønn blir tatt høyde for. Tabellene deles i følgende klasser: 0-39 år, 40-60 år, 61- eldre.
  • Målsettingen? Ta et tak for folkehelsen ved å involvere og engasjere lokale bedrifter til et uhøytidelig bedrifts-NM i løp, hopp og kast. Ved å engasjere lokale bedrifter til aktivitet vil også innbyggerne bli mer aktive og kan gjennom ulike tiltak øke den fysiske aktiviteten i hverdagen. 

*Stjørdalsalliansen har fått tildelt Hoved NM 2022.  Stjørdalsalliansen består av 7 friidrettsklubber i Stjørdal kommune; Hegra IL, Lånke IL, IL Dalebrand,  Stjørdals Blink, Fram IL, Nybrott IL og Stjørdal friidrettsklubb.