Reiseliv står sterkere sammen

Endelig er på vei tilbake som en del av det organiserte fellesskapet under Visit Norway og Trøndelag Reiseliv. 

Forrige uke møttes reiselivs- og opplevelsesnæringen på Scandic Hell. På agendaen sto både kompetansehevende tiltak og samarbeid. Næringsforeningen i Værnesregionen tar rollen med å jobbe frem en pilot på hvordan næringen skal samarbeide i kommunene Meråker, Frosta, Tydal, Selbu og Stjørdal, og se på hvordan vi kan bli en del av den organiserte reiselivsnæringen i Trøndelag og Norge. 

“Endelig er på vei tilbake som en del av det organiserte fellesskapet under Visit Norway og Trøndelag Reiseliv. Vi skal være store nok til å sette et tydelig fotavtrykk i trøndersk reiseliv, og små nok til å beholde et lokalt eierskap, samtidig skal vi være en del av noe større som gir oss nasjonal og internasjonal synlighet gjennom Visit Norway og landsdelsselskapet Trøndelag Reiseliv” sier daglig leder Jon Uthus i NiV.

Bedriftene i Værnesregionen har mye å by på, og det er viktigere enn noen gang å stå sammen om å være synlig for den nasjonale og internasjonale turisten.

Her er presentasjonene fra konferansen:

Saken oppdateres.