Terrengkarusellen Stjørdal

Terrengkarusellen er et aktivitetstilbud for alle over 15 år som består av 2 løp i Stjørdalsområdet denne våren.

Bedriftsidretten Midt-Norge arrangerer Terrengkarusellen Stjørdal 2022. Løypene er på minimum 3 km og opp til 7 km lange. Karusellen passer for alle, og du velger selv om du vil delta med eller uten tidtaking. Løypene kan gås, jogges eller løpes.

  • Påmeldingen åpner 1. april kl 10.00! Meld deg på her
  • Løpsdatoer for våren 2022: Tirsdag 26. april oh tirsdag 10. mai
  • Trimklasse uten tidtaking starter kl 17.30
  • Tidtakingsklassen starter kl 18.00

Terrengkarusellen

Praktisk informasjon om terrengkarusellen

Smittevern og regelverk

Alle som deltar er forpliktet til å forholde seg til myndighetenes smittevernregler. Er du syk ønsker vi ikke at du møter! All deltagelse skjer på eget ansvar, og arrangør fraskriver seg alt ansvar for eventuelle skader og andre ulykker. Forsikring er frivillig, og kan bestilles på Bedriftsidrettens hjemmeside. Friidrettens lisens gjelder ikke på våre løp. Vi minner også om at all aktivitet i regi av Bedriftsidretten er underlagt NIF`s dopingreglement.

Les også:

Frokostmøte #vibygger1by