Styre-og ledelsesansvar – hva innebærer det?

Vår samarbeidspartner DNB inviterer til frokostseminar i Kimen kulturhus tirsdag 4.oktober. Tema er styre- og ledelsesansvar.

 

  • NÅR: 4. oktober, kl. 08:00-09:30. Frokost serveres fra kl. 08:00
  • HVOR: Kimen kulturhus, Stjørdal
  • Påmelding

Rollen som styremedlem eller daglig leder følger det med noen forventninger. Selv om styrets og daglig leders rolle kan variere mye fra selskap til selskap, er det noen grunnleggende oppgaver og ansvarsforhold som er like for alle. Det er ikke alle som er klare over den personlige risikoen slike roller innebærer.

Vi vil vise noen enkle grep for å redusere risikoen knyttet til styre- og ledelsesansvar. I tillegg vil vi si litt om viktigheten av å ha et godt sammensatt styre, for å sikre best mulig verdiskapning i bedriften.  

Foredragsholdere er:

  • HR-leder Hilde Sæterhaug fra KL Økonomi og HR AS
  • Advokat Maria B. Tanemsmo fra Arntzen de Besche Advokatfirma AS