Velkommen til våre nye NiV-medlemmer!

I høst har vi fått over 20 nye medlemmer i næringsforeningen. Se hvem som har meldt seg inn her.

Næringsforeningen har fått mange nye medlemmer i høst, og vi ønsker alle varmt velkommen til oss. I NiV har vi nå passert 390 medlemmer fra Meråker, Stjørdal, Tydal, Selbu og Frosta. I 2022 har vi rundt 40 nye medlemsbedrifter fra hele Værnesregionen. 

Dette er våre nye medlemmer i september og starten på oktober:

Medlem eller tenker du på medlemskap? Ta gjerne kontakt med oss

Vi i næringsforeningen setter stor pris på ar du som medlem tar kontakt med oss. Vi legger opp vårt arbeid etter innspill fra deg som medlem. Blant områdene vi får tilbakemelding om å jobbe mye med, er attraktive møteplasser. I høst har vi både vært medarrangør og arrangert store og små møteplasser fra bedriftsbesøk, “drop in” møter på kontoret til bransjetreff, frokostmøter og konferanser. Vi er ofte ute på besøk i alle våre kommuner. Vi anbefaler å følge med på vår aktivitetskalender, men vil også veldig gjerne bli invitert ut på bedriftsbesøk. 

Lurer du på noe av det vi holder på med, her er et lite bildegalleri fra et lite knippe med noen av høstens aktiviteter og besøk hos våre medlemmer: