Bli med NiV-forum for teknologi til Selbu

NiV-forum for teknologi inviterer til bedriftsbesøk og nettverksbygging hos Norbit i Selbu. Les mer og meld deg på her.

Vi starter med registrering og lunsj kl. 12.00 før vi går videre til en omvisning hos bedriften. Forumet avsluttes i plenum.

Norbit EMS AS – Selbu  

På Øybergkammen er det lange tradisjoner for produksjon av elektronikk, da det startet allerede på slutten av 70-tallet. Norbit EMS Selbu er en del av Norbit konsernet som i dag har passert 430 ansatte, er lokalisert i over 20 land, og omsetter for over 1 milliard.
 
Du har nå mulighet til å bli litt bedre kjent med en del av konsernet som tilbyr EMS tjenester, da neste samling i teknologiforum vil foregå hos Norbit EMS i Selbu. Bedriften vil også benytte anledningen til å si litt om to høyaktuelle tema.
  • Elektronikkproduksjon i Midt-Norge og globale utfordringer rundt komponent tilgang.
  • Bærekraftstrategi og åpenhetsloven, hva betyr det for Norbit?