Sammen skaper vi arbeidsplasser

Hvordan får vi et raust og inkluderende næringsliv i vår region? NiV, NAV og Fides inviterer til frokostkonferanse 8. mai. Meld deg på her.

Fides, Næringsforeningen i Værnesregionen og NAV Arbeidslivssenter inviterer til frokostkonferanse. 

Når: 8.mai kl. 08.00-11.00

Hvor: NAVs nye lokaler i Kjøpmannsgata 8, Stjørdal

Kraftfulle tiltak for å skaffe og beholde arbeidskraft krever gode samarbeid. Samfunnsdebattant Sæba Bajoghli fra Adresseavisen, direktør for Eierstyring Ingvill Kvernmo fra Helse Midt-Norge,  administrerende direktør Kristine Aasheim i Kavli AS – Q-Meieriene, seniorrådgiver Stig Aag ved senter for jobbmestring og avdelingsdirektør for samfunns- og administrasjonsavdelingen Jan Arve Strand fra NAV Trøndelag,  ordfører Eli Arnstad og lokale bedrifter er blant de som holder innlegg, kommer du?

Påmelding: I skjema nedenfor