Årets konferansier

Karin Jegtvik, redaktør i Nea radio skal lede oss gjennom årets Forsprangkonferanse.

 

Energismart Forsprang 2023:

Blant foredragsholderne finner vi Ole Erik Almlid, administrerende direktør i NHO, Christian Stav, Konsernsjef i NTE, Pia Christine Helland, SVP i Ocean Industries i DNB Bank, Trygve Kvernland, konsernsjef i Tensio​, Hege Færø-Finnvik, COO i Hydro Havrand, Anne Sofie Ravndal Risnes, direktør for regionale planer Øst-, Midt- og Nord-Norge i Statnett, Tore Fløan, daglig leder i Ecopro, Dagmar Hagen, seniorforsker i NINA og Gunnel Fottland, strategidirektør strategi og kommunikasjon i Enova, Roger Sæther, prosjektleder i ASKO, Randi Kalskin Ramstad, fagansvarlig grunnvarme, dr.ing. rådgiver i Asplan Viak, Eli Arnstad, ordfører i Stjørdal, Ole Morten Balstad, ordfører i Selbu, Kjersti Kjenes, ordfører i Meråker, Frode Revhaug, ordfører i Frosta, Jens Arne Kvello, ordfører i Tydal og Trond Hoseth, ordfører i Malvik.