Meld deg på DNB NXT i Trondheim 21. september!

 

DNB NXT Trondheim 2023

Velkommen til DNB NXT i Trondheim 21. september.For åttende året på rad arrangerer vi DNB NXT, en møteplass for gründere, vekstbedrifter, investorer og etablert næringsliv  – der ideerog kapital møtes.Sted: DNB Solsiden, Beddingen 16Dato: Torsdag 21. september 2023Tid: Kl. 13:30 – 18:00. Registrering fra kl. 13:00.Mat, drikke & mingling etter faglig program. Noen av foredragsholderne du vil møte er:Martin SchüttAskeladden & Co Askeladden & Co har startet over 20 selskaper som blant annet Dr.Dropin, Squeeze og Rebil, og vært sentrale i oppbyggingen av Cutters. Martin vil fortelle hvorfor timingen aldri har vært bedre for å byggeselskaper – til tross de utallige krisene som herjer Norge og verden.Anders Skjærvik, Framti Gruppen ASGründer og CEO deler av sine erfaringer fra livet som serie-gründerover de siste 30 årene.Andreas Mørken, DNB Markets IBD M&A OsloAssociate Director gir oss nyttig innsikt i hvordan vi kan hente kapital idagens marked.Se hele programmet og flere foredragsholdere her 

Vi sees!HilsenDNB Trondheim