Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Industriens dag 2018, Verdal

14. november 2018kl. 10:00 - 15. november 2018kl. 16:00

HVORDAN MØTER VI REGIONENS BEHOV FOR UTVIKLING OG ENTREPRENØRSKAP?

Hva har mekanisk industri, byggenæringen, vareproduksjon og landbruk til felles? De trenger dyktige fagarbeidere skodd for framtida. I et samfunn med store omstillingsbehov er vi avhengige av robuste bedrifter som utnytter teknologi, bærekraft og smart produksjonsmetoder. Det gjelder alle sektorer – det gjelder din bedrift.

I 50 år har Verdal industripark utviklet kompetanse og fagarbeidere i verdensklasse. På Industriens dag 2018 inviterer vi til dugnad for å utvikle framtidas fagarbeider og et innovativt næringsliv i regionen.

Industriens dag er næringslivets egen arena for å diskutere entreprenørskap og regional utvikling.

Blant innlederne finner vi Karl-Petter Løken (Konsernsjef Kværner), Jan Christian Vestre (CEO Vestre AS), Lise Bartnes Aalberg (eiendomsdirektør Siva), Tor Olav Mørseth (adm. dir. Digital Norway) og Reidar Bye (visekonsernsjef Sintef). I tillegg møter dere Trøndelag fylkeskommune, Siemens, Minoko, Sintef Raufoss Manufacturing, NTNU nyskaping og Connect springbrett.10

 

Som medlem i Stjørdal Næringsforum, har din bedrift ordinære medlemsfordeler på konferansen og meldes på under kategorien «medlem» .

 

PÅMELDING

Detaljer

Start:
14. november 2018kl. 10:00
Slutt:
15. november 2018kl. 16:00
Hjemmeside:
https://verdalnf.no/aktivitet/industriens-dag-2018/

Arrangør

Verdal Næringsforum
Telefon:
94238060
Epost:
idf@verdalnf.no
Hjemmeside:
https://verdalnf.no/

Sted

verdal
Verdal, Nord-Trøndelag 7650 Norge + Google Map