Laster Hendelser

« All Hendelser

Seminar i arbeidsrett 25. mai

25. mai kl. 07:30 - 11:00

Næringsforeningen i Værnesregionen (NiV) og advokatfirmaet Arntzen de Besche inviterer til halvdagsseminar om håndtering av vanskelige sykefraværssaker og saksbehandling i oppsigelssaker.

Seminaret er praktisk rettet og relevant for alle bedrifter innen ulike sektorer og av ulik størrelse. Det er særlig relevant for daglig ledere, HR-medarbeidere og andre ansatte med personalansvar. Vi inviterer til spørsmål og diskusjoner med våre arbeidsrettseksperter underveis i seminaret.

Tid og sted:
25. mai 2020 kl. 07.30 – 11.00, Scandic Hell.

Kostnad:
Seminaret er gratis for medlemmer av NiV, andre kr. 300,- per deltager.

Påmelding via nettsiden til NiV: [PÅMELDINGSLINK]

Program:
07.30 – 08.00: Frokost
08.15 – 09.30: De vanskelige sykefraværssakene – oppfølgning, tilrettelegging, oppsigelse
09.30 – 09.45: Pause
09.45 – 11.00: Saksbehandling i oppsigelsessaker – praktiske tips og råd

De vanskelige sykefraværssakene og saksbehandling i oppsigelsessaker

Første del av seminaret tar for seg de vanskelige sykefraværssakene. Håndtering av omfattende sykefravær kan være en stor utfordring for arbeidsgivere, og vi opplever at mange synes det er krevende å manøvrere gjennom et tettvevd nett av regler. Vi vil derfor sette fokus på praktiske tema så som oppfølgning, tilrettelegging og oppsigelse i slike saker. Andre del av seminaret vil gi en oversikt over saksbehandling i oppsigelsessaker. Her vil vi gi praktiske tips og råd om nyttige grep for å sikre best mulig saksbehandling. Dette med målsetting om å redusere risikoen for konflikt og etterfølgende rettssak ved oppsigelse.

Arntzen de Besche stiller med eksperter fra sin arbeidslivsavdeling, ved advokat Steffen G. Rogstad og advokatfullmektig Maiken Lenes.

Advokat og partner Rogstad er tilknyttet virksomhetsområdene M&A og Arbeidsliv, og tilhører næringslivsgruppen ved vårt Trondheimskontor. Rogstad bistår først og fremst med løpende rådgivning og tvistebehandling i tilknytning til selskapsrett, transaksjoner og arbeidsrett. Han er også nestleder i Tvisteløsningsnemnda etter arbeidsmiljøloven.

Advokatfullmektig Lenes arbeider i hovedsak med rådgivning og tvisteløsning innen arbeidsrettslige spørsmål. Hun er også tilknyttet næringslivsgruppen ved vårt Trondheimskontor, og holder jevnlig foredrag innen arbeidsrettslige tema.

Arntzen de Besche er et advokatfirma som dekker hele det forretningsjuridiske området. Vi har kontorer i Trondheim, Oslo og Stavanger, og er en stolt samarbeidspartner med Næringsforeningen i Værnesregionen. Våre advokater er opptatt av å gi kunder rask bistand av høy juridisk kvalitet – og som gir en merverdi for kunden.

Hvis spørsmål, kontakt ARNTZEN DE BESCHE ADVOKATFIRMA AS v/Maiken Lenes, Advokatfullmektig / Associate. Tel. 464 14 060, mle@adeb.no
www.adeb.no

Detaljer

Dato:
25. mai
Tid
07:30 - 11:00

Sted

Stjørdal, Trøndelag 7500 Norge + Google Map