Per Sjøvold AS

Per Sjøvold AS har drevet med ledelse for utleie (management consulting) siden 2013. Det har i hovedsak vært ledelse av tekniske prosjekter globalt for blant andre Autronica, ABB og Kongsberg Maritime.

Daglig leder i Per Sjøvold AS, Per Jarle Hårstad har blant annet bekledd stillinger som Geschäftsführer for Flextronics (daglig leder, 2001-2002), et selskap i Tyskland som var listet på Nasdaq (New York). Han har startet flere selskaper i Singapore (eksempelvis Autronica Singapore 1996-2000) og Apurgo i Norge. Han har multidisiplin teknisk erfaring, tung administrativ erfaring samt erfaring som seriell gründer.

Per Jarle er godt i gang med en Global MBA ved University of Manchester med spesialisering innenfor strategi og innovasjon. Ferdig første halvår 2021.

Per Jarle bidrar gjerne med kompetanse innenfor endringer av strategi, spissing av produkt og marked, gjennomgang og vurdering av forretningsmodell og inntjeningsanalyse samt vurdering av utviklingsprosjekter. Han tar også midlertidige oppdrag innenfor interimledelse, endringsledelse og innovasjonsledelse.

 

Kontaktinfo:

Kontaktperson: Per Sjøvold
Telefon: 406 72 178
E-post: pj@sjovold.net