Korona: Delta i undersøkelse om ringvirkninger i Værnesregionen

Koronakrisen har satt lokalsamfunnene, bedriftene og oss alle i en situasjon de fleste av oss ikke har opplevd før. En situasjon som endrer seg fra dag til. De nærmeste ukene vil bli krevende. Næringsforeningen ønsker å kartlegge hvilke utfordringer våre bedrifter møter i forbindelse med denne situasjonen. 

Vi håper du kan ta deg noen minutter til å svare på noen spørsmål.

Koronakrisen har satt lokalsamfunnene, bedriftene og oss alle i en situasjon de fleste av oss ikke har opplevd før. En situasjon som endrer seg fra dag til. De nærmeste ukene vil bli krevende. Næringsforeningen ønsker å kartlegge hvilke utfordringer våre bedrifter møter i forbindelse med denne situasjonen.
Vi håper du kan ta deg noen minutter til å svare på noen spørsmål. Undersøkelsen er anonym. Vi kommer til å presentere resultatet av undersøkelsen med bakgrunn i informasjonen vi samler inn, og vi kommer til å bruke resultatet i vårt videre arbeid for bedrifter i Værnesregionen.

Klikk for å gå til undersøkelsen her