FLYR INN SOM STYRELEDER

Destinasjon Værnes er en attraktiv møteplass og et knutepunkt for trøndersk næringsliv. Påtroppende NiV-styreleder Nina Jensen fra Avinor gleder seg til å ta fatt på reisen.

 

Nina Jensen, styreleder i NiV

Næringsforeningen i Værnesregionen har fått ny styreleder. Nina Jensen tar fatt på oppgaven med spenning og entusiasme. Hun gleder seg.

-Dette er et artig og viktig oppdrag. Næringsforeningen er en stor pådriver for at Værnesregionen skal være attraktiv for næringsutvikling. Styret med avtroppende styrleder Roar Vikvang og daglig leder Jon Uthus har gjort en bra jobb. Jeg er imponert over det aktivitetsnivået som NiV har, sier Jensen.

SKAL TA PULSEN PÅ NÆRINGSLIVET

Værnesregionen er knutepunkt og møteplass.

Hun er både spent, takknemlig og gleder seg til å være en del av laget.

-Vi er inne i en krevende tid for mange virksomheter, men også for alle oss andre. Verden vi kjente før 12. mars er ikke den samme lenger. Vi skal uansett være gode til å ta pulsen på næringslivet og finne nytteverdien for dem, også i en krevende tid, sier hun.

Nina påpeker at utvikling og samhandling er viktigere enn noen gang.

-Vi skal være gode på samspill og til å trekke i samme retning. Vi må bruke ressursene vi har klokt fremover og det betyr at vi må spille på lag med hverandre, sier hun.

REGIONEN ER VIKTIG

Nina Jensen mener vi bor i en spennende region som er attraktiv og robust med stor bredde av bransjer.

Værnesregionen med kommunene Meråker, Frosta, Tydal, Selbu og Stjørdal har all grunn til å være optimister med tanke på fremtiden. Her bor vi i en sentral region som er både et knutepunkt og en viktig møteplass.

-Dette må vi være bevisst. Vi har så mye bra å by på. Vi bor i en spennende region. Vi er attraktive og robuste med stor bredde av bransjer. Alle våre fortrinn skal vi fokusere på sammen med gode samarbeidspartnere, sier Jensen.

Hun ser på det som en stor styrke at Næringsforeningen i Værneregionen består av fem kommuner med mange gode ressurser.

-Vi er en region med mange muligheter, det er lagt ned et godt arbeid i foreningen med å få med alle. Nå skal jeg ta meg tiden til å tenke gjennom hva som er viktig fremover. De gode strategiene ligger der og sammen med erfaringene vi har gjort oss den siste tiden, skal vi sette oss ned og se på hvilke fokusområder som vi bør jobbe med videre. Jeg gleder meg, sier Jensen.

HER ER DET NYE STYRET:

Styreleder, Nina Jensen, Avinor

Frosta, Kirsten Fossli, Fossli AS

Meråker, Ole Fredrik Haarsaker, Teveltunet Fjellstue AS

Selbu, Arnt Otnes, SIFA AS

Tydal, Ann Louise Waagan, Tydalsfestivalen AS

Ansatt, Odd Petter Haugseth, NiV

Styremedlem, Bodil Myhr, Friskgården

Styremedlem, Ann Msrita Myren, Equinor ASA

Styremedlem, Elin Kleven Johansen, Bilia Toyota Hell

1.vara, Rolf Erling Teigen, Evento Norge AS

2.vara, Kristian Helgesen, Langøra Kaffebrenneri

Våre lokalstyrer