Jul for alle på Stjørdal

Delta på spleiselaget som skal gi julematkasser til vanskeligstilte familier og enslige. Næringsforeningen og SpareBank 1 SMN utfordrer både bedrifter og privatpersoner til å støtte spleisen.

Frivlligsentralen på Stjørdal har de siste årene arrangert «Jul for alle» i Fjellhallen, og flere hundre barn og voksne har møtt opp. Der har det vært julemiddag, julegaver, musikk og juletre, en skikkelig juletrefest. I år må arrangementet avlyses grunnet korona.

Delta i spleisen her

En juledugnad som varmer

En julegave som varmer. Illustrasjonsfoto

Mange sårbare mister nå et kjærkomment tilbud før jul. Sparebank1 SMN  ønsker derfor å samle inn penger slik at vanskeligstilte familier og enslige kan få julemiddag og julegaver i år også. Dette er stor en dugnad, der mange frivillige i Stjørdal deltar med pakking av julegaver, matkasser og utlevering. 

Sammen gir vi jul til flere

Næringsforeningen i Værnesregionen og SpareBank 1 SMN utfordrer både bedrifter og privatpersoner om å støtte spleisen. Nå gir banken en krone for hver krone som samles inn, frem til målet om 100.000 kroner er nådd. Sammen skal vi glede noen som trenger det litt ekstra til jul.