Riktig god jul fra oss i NiV!

2020 vil bli stående som det året hvor smittevern, karantene, og det å holde avstand har vært hverdagen. Les hva Jon Uthus skriver her.

Dette har preget oss alle, og har gått så langt at vi nesten har glemt hvordan det er å gi hverandre en god klem. Kanskje merker vi det litt ekstra nå i juletiden. Det jo føles litt rart å ønske hverandre en god jul,  uten en juleklem.
 
Bedriftene har vært igjennom en krevende periode, men har stått fremst i rekkene når dugnad og nedstenging har vært nødvendig. Det var mange blant befolkningen som i begynnelsen ikke tok koronnasituasjonen på alvor. Små kommuners helseberedskap og hytteforbud, var nok til sette sinnene i kok. Når vi nå kan se tilbake på dette annerledesåret,  er det grunn til å være imponert over alle bedriftene. Fra dag 1 gjorde de det kunne for å innhente kunnskap fra alle de bransjevise smitevernveiledere, og innrettet seg og iverksatte tiltak som bidro til at både kunder og ansatte kunne føle seg trygge. Kommunene i Værnesregionen har vært tett på situasjonen og aldri har samarbeidet mellom kommunene og næringslivet vært viktigere. Dette har hatt en avgjørende betydning for å holde smittesituasjonen under kontroll, og bidratt til at vi kan feire jul på en tilnærmet normal måte.

-Jon Uthus-