Se det årlige arbeidsrettsseminaret på nett

Fem av Arntzen de Besches advokater har spilt inn foredrag om dagsaktuelle temaer. Les mer her.

Vår samarbeidspartner, Arntzen de Besche, har i mer enn 10 år gjennomført sitt årlige heldagsseminar om arbeidsrettslige temaer. Dette er et seminar med foredrag innenfor en rekke dagsaktuelle temaer, hvor deltakerne får faglig påfyll fra noen av landets ledende advokater innenfor arbeidsrett.

Situasjonen gjør at vi dessverre ikke kan ønske deg velkommen til å delta på fysiske seminar, men vår samarbeidspartner ønsker å tilby deg faglig påfyll. Fem av Arntzen de Besches advokater har derfor spilt inn foredrag om dagsaktuelle temaer. Opptak av foredragene er tilgjengelig nedenfor. 

•    Nyheter i rettsutviklingen – Knut-Marius Sture

•    Konkurransebegrensende avtaler – Steffen G. Rogstad og Maiken Lenes

•    Styringsrettens rekkevidde i nedbemannings- og omstillingsprosesser – Kristine Raffelsen Johnsen

•    Den vanskelige oppfølgingen av et mottatt varsel – Christian Backe 

Presentasjonene som er benyttet i foredragene er tilgjengelig her.

Det ble gjort opptak av foredragene den 9. november 2020.