10 på topp i Stjørdal

Bedriftsidretten oppfordrer arbeidsgivere til å oppmuntre til fysisk aktivitet. 10 på topp er et tiltak som kan gi energi til hjemmekontoret.

Bedriftsidretten oppfordrer bedrifter i Stjørdal til å delta i 10 på topp. Det er fortsatt spesielle tider med hjemmekontor og permitteringer. 

– Overrask og gled dine ansatte ved å spandere gratis deltakelse i Ti på Topp Stjørdal dette året. Viktigheten av å ha motiverte og opplagte kolleger er tipp topp, og frisk luft og fysisk aktivitet er viktig for å opprettholde dette, skriver Bedriftsidretten Midt-Norge i en oppfordring. 

10 turmål i Stjørdal

I 10 på Topp Stjørdal handler det om å besøke ti turmål i Stjørdal kommune i løpet av perioden 1. mai – 17.oktober. Besøker man alle ti toppene minst en gang så får man Ti på Topp-koppen som deltagerpremie. Konkurransen går i appen Ti på Topp. Sesongen for 2021 starter 1.mai og varer til 17. oktober.

-Vi ønsker å nå ut til flere bedrifter på Stjørdal med bedriftstilbud på deltakelse i Ti på Topp Stjørdal 2021. I denne spesielle tiden er det viktig at ansatte kommer seg  ut i frisk luft og holder formen vedlike, sier aktivitetskonsulent Ragnhild Dullum Knudsen.

Dette koster 10 på topp deltakelsen 

  • Ved kjøp av deltakelse til 50 % av alle ansatte koster deltakelsen 160 kr. Ved Kjøp til alle ansatte koster det 140 kr. (Ordinær pris er 200 kr).
  • Ta kontakt med Andrea på andrea.hagstrom@bedriftsidretten.no eller på telefon 990 12 514 hvis dette er noe for bedriften.
  • Det sendes en deltagerkode på mail som ansatte i bedriften kan bruke til å melde seg på. Den er enkel å sende videre til alle som skal ha den.

Bedriftsidretten Midt-Norge hjelper gjerne til med å opprette et bedriftslag for bedriften.  Les mer om konkurransen her.