Lærlinglønnen åpnet dører

Lærlinglønn ga muligheter i boligmarkedet. Etter to måneder hadde Natalie Aune kapret drømmeboligen i Stjørdal sentrum.

Skrevet av: Promise Omoruyi | Publisert: 09 august 2021

Det er mange gode grunner til å bli lærling, lærlinglønnen er en av dem. Det kan Natalie Aune (18) bekrefte.

-Jeg begynte som lærling hos Stjørdal Autosalg i juni, og nå har jeg kjøpt min første bolig, forteller Aune.

Ny lærebedrift

Natalie Aune lærling hos Stjørdal Autosalg. Hun kommer fra Salg og Service på Ole Vig vgs. Nå stortrives hun med praktisk arbeid.

Stjørdal Autosalg er nylig blitt en lærebedrift og har deretter rekruttert Natalie Aune til sitt team. Natalie har fullført 2 år på Ole Vig videregående skole, hvor hun hadde faget salg, service og sikkerhet.  Hun var tidlig bestemt på å gå ut som lærling da hun ble ferdig med de to årene på VGS. Etter å ha vært utplassert på ulike bedrifter innen bilbransjen falt valget på Stjørdal Autosalg.  

Godt å tjene penger

I slutten av 10. klasse hadde Aune alt bestemt seg får å ta yrkesfaglig utdanning. Hun ville gjøre noe nytt. Hun sier selv hun fikk nok av skole og forteller videre at hun stortrives som lærling, «det er godt å gjøre noe annet og ikke minst tjene penger». 

Salg og Service som veivalg

Natalie Aune er kommet godt i gang med lærlingtiden sin hos Stjørdal Autosalg.

Til tross for Aunes store interesse for bilfaget har hun tidligere jobbet for kommunen som renholder etter skoletid og helger. Hun forteller at denne jobben har vært med på å trygge henne på at Salg og Service var den rette linjen for henne, som videre førte henne til denne lærlingplassen

#ungkraft

Del din historie med oss. Fyll ut skjemaet nedenfor, og vi tar kontakt.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.