Hva kan “Europeisk Matregion” bety for Tydal?
Bli med på kreativt og matnyttig møte om lokale matopplevelser i Tydal 28.april.
Når: 28. april kl. 18.00 – 21.00
Hvor: 705 Senteret Tydal
Påmelding i skjema nedenfor. Enkel servering.
Vi er godt inn i året for Europeisk Matregion 2022(ERG) , hva kan vi få til i Tydal for å sette produsenter og vertskap på kartet i løpet av året? Vi møtes til en trivelig kveld med informasjon om ERG, inspirasjon fra aktører og gode tid til diskusjon.
Foreløpig program:
- Velkommen og intro v/ Paul Sverre Røe og Lene-Mari Prøven
- Hva er Europeisk Matregion 2022?
- Sertifisering, hva kreves?
- Lillian Brandsfjell forteller om sin satsing på samisk kultur.
- Dialog, hva kan vi få til sammen?
Les også:
Workshop med Trøndelag Reiseliv