Hva kan “Europeisk Matregion” bety for Tydal?

Bli med på kreativt og matnyttig møte om lokale matopplevelser i Tydal 28.april.

Når: 28. april kl. 18.00 – 21.00
Hvor: 705 Senteret Tydal

Påmelding i skjema nedenfor. Enkel servering.

Vi er godt inn i året for Europeisk Matregion 2022(ERG) , hva kan vi få til i Tydal for å sette produsenter og vertskap på kartet i løpet av året? Vi møtes til en trivelig kveld med informasjon om ERG, inspirasjon fra aktører og gode tid til diskusjon. 

Foreløpig program:

  • Velkommen og intro v/ Paul Sverre Røe og Lene-Mari Prøven
    • Hva er Europeisk Matregion 2022?
    • Sertifisering, hva kreves?
  • Lillian Brandsfjell forteller om sin satsing på samisk kultur.
  • Dialog, hva kan vi få til sammen?

Les også:

Workshop med Trøndelag Reiseliv