Bli med på lederkurs

Vil du være med på lederutviklings samling hos Kirkebyfjellet? Har kan du kombinere kurs, nettverksbygging og matopplevelse.

AVLYST

Når: 5. – 6.oktober
Hvor: Kirkebyfjellet, Meråker
Pris: Kr. 7500,- eks mva for NiV- medlem, kr. 12500,- eks mva for IKKE- medlemmer.
*Inkludert overnatting, servering av 2 lunsj, frokost, pausemat og 3-retters middag

Påmelding: Fyll ut skjema nederst på siden.

Næringsforeningen i Værnesregionen inviterer til ledersamling på Kirkebyfjellet med godt faglig innhold, overnatting og nydelig kortreist middag. 

Her får du full pensjon og god tid til nettverksbygging under oppholdet. 

Til å lede samlingen, har vi inngått et samarbeid med Per Joar Hansen. Nå har du mulighet til å bli kjent med “Perry” på en ny måte. Han jobbet mange år med organisasjonsutvikling og lederutvikling. «Perry» har vært elitetrener i fotball på norsk, svensk og internasjonalt nivå i 23 år. 

Denne samlingen er designet for operative ledere som er nysgjerrig på lederrollen og hvordan man best mulig håndterer de daglige utfordringene man står i. Vi håper at disse 2 dagene skal gi deg påfyll av gode råd, energi og motivasjon for å utvikle deg videre i leder rollen.
Temaer som vi kommer til å jobbe med er:

  • Hva er ledelse?
  • Min lederidentitet.
  • Hva kjennetegner en god leder?
  • Hvordan bygger man en prestasjonskultur?
  • Identifisere potensial, utnytte spisskompetanse og relasjonelle ferdigheter. Hvem er god sammen med hvem, i ditt lag?
  • Byggesteiner i gode lag: Kompetanse, referanse, kultur og struktur.

Metodene som vi bruker, vil variere mellom teori, praktiske oppgaver og erfaringsutveksling mellom deltakerne. Vi håper å se dere snart, og ser fram imot utbytterike dager i Meråker.

Kombinert kurs og matopplevelse

Kirkebyfjellet og kjøkkensjef Sturla Hansen, serverer retter av råvarer som har lokal forankring. Inspirasjon henter han gjerne fra den store verden, men stilen holdes likevel rustikk og personlig.

-Meråker er ekte og naturlig, og slik skal det oppleves å være gjest på Kirkebyfjellet også, sier Linn Hansen, daglig leder.

Velkommen!

I samarbeid med: