Feirer trøndersk mat og produsenter

Gjennom Europeisk Matregion -Trondheim - Trøndelag 2022, skal årets produsent, vertskap og arrangement kåres. Se hvem som er nominert fra Værnesregionen.

Over trehundre trønderske aktører har i år sertifisert seg som enten «Host», «Producer», «Event Host», «Host & Producer» eller «Partnerbutikk», og dermed forplikter de seg til å produsere, foredle eller servere mat av lokale råvarer.

Alle disse aktørene utgjør «grunnstenen» i vår europeiske matregion, og er ambassadører for besøkende i trøndelag, og for regionens råvarer i verdensklasse.

Under Det Store Festmåltidet i Trondheim spektrum den 5. november skal de beste aktørene i hver kategori kåres.

Sju aktører (en fra hver region i Trøndelag) er nominert, og de er nominert av de regionale delprosjektlederne, regionråd, destinasjonsselskap eller ERG-staben.
Fem ulike juryer har ansvar for å kåre en vinner i hver kategori. Vi gratulerer alle de nominerte!

Her er de nominerte i Værnesregionen: 

Småbruket Moum, Frostakonferansen, Ersgard, Tydalsfestivalen og Berge Gård er nominert til gjeve priser.