Feirer trøndersk mat og produsenter
Gjennom Europeisk Matregion -Trondheim - Trøndelag 2022, skal årets produsent, vertskap og arrangement kåres. Se hvem som er nominert fra Værnesregionen.
Over trehundre trønderske aktører har i år sertifisert seg som enten «Host», «Producer», «Event Host», «Host & Producer» eller «Partnerbutikk», og dermed forplikter de seg til å produsere, foredle eller servere mat av lokale råvarer.
Alle disse aktørene utgjør «grunnstenen» i vår europeiske matregion, og er ambassadører for besøkende i trøndelag, og for regionens råvarer i verdensklasse.
Sju aktører (en fra hver region i Trøndelag) er nominert, og de er nominert av de regionale delprosjektlederne, regionråd, destinasjonsselskap eller ERG-staben.
Fem ulike juryer har ansvar for å kåre en vinner i hver kategori. Vi gratulerer alle de nominerte!
Her er de nominerte i Værnesregionen:
![](https://nivr.no/wp-content/uploads/2022/10/skjermbilde-2022-10-10-kl--14-35-51.png)
Småbruket Moum, Frostakonferansen, Ersgard, Tydalsfestivalen og Berge Gård er nominert til gjeve priser.
- Ersgard er nominert i kategorien “Årets Host”
- Berge Gård er nominert til “Årets Host & Producer”
- Småbruket Moum er nominert til “Årets Producer”
- Frostakonferansen er nominert til “Årets Host Event”
- Kulturstiftelsen Sylan & Sånn (Tydalsfestivalen) er nominert til “Årets Host Event”