Frostakonferansen 2023

Hvordan øker vi sikkerheten med vår matjord, våre produsenter og bedrifter? Bli med på Frostakonferansen 16.juni.

 

Frostakonferansen 2023

    HVOR: Magnushallen, Frosta NÅR: 16. juni kl. 10.00 - 14.00 PRIS: Kr. 1000,- eks. mva (faktureres hver enkelt deltaker/bedrift i etterkant).
  • Vi foretrekker å sende faktura som EHF
  • Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at Næringsforeningen i Værnesregionen lagrer dette innholdet i henhold til GDPR.

Mat til Norges befolkning, vårt felles ansvar.  Alle land har en plikt til å produsere mat til egen befolkning. I Norge importerer vi 60 %. Hva gjør vi, og hvordan utvikler vi matjorda, produsentmiljøer og verdikjedene?

Årets konferansier er Snorre Valen. Blant de som holder innlegg og deltar i debatter finner vi Høyreleder Erna Solberg, John Arne Moen i Åkerblå, Petra Axdorff i BAMA, Christian Stav, Adm dir NTE, Norsk Institutt for bioøkonomi, Vegard Sem, tidligere leder i ungdommens Fylkesutvalg nå deltaker i Unge stemmer, NHO, LO og SMN1 sitt talentprogram 2022 -2023, Per Olav Skurdal Hopsø AP og Lill Harriet Sandaune Frp kommer, kommer du?