Juridisk samarbeidspartner gir medlemsfordel

Hver tirsdag kan du komme innom NiV- kontoret for gratis juridisk rådgivning. Les hvordan vår lokale samarbeidspartner ønsker å være tilgjengelig og gi medlemsfordeler.

Det er med glede vi kan presentere vår nye samarbeidspartner advokatene Strand & Reinås, snart Værnes Advokatfirma.

  • NiV og Værnes Advokatfirma AS har inngått samarbeidsavtale. Noe som betyr flere medlemsfordeler for NiV-medlemmer.
  • Tirsdager mellom Kl. 12.00-15.00 kan du komme innom NiVs kontorer i Kjøpmannsgata 10 for en uforpliktende prat med advokat Alexander Reinås.
  • Er du NiV-medlem og trenger juridisk rådgivning, er dette et gratis tilbud til deg. Advokatene Strand & Reinås vil være mer synlig på våre møteplasser, bidra faglig etter innspill fra medlemmer og tilbyr 1 times gratis juridisk rådgiving i enkeltsak.

Vil være tilgjengelig

Advokatene Hilde Strand, Alexander Reinås og advokatfullmektig Veronica Furunes ser frem til å bli bedre kjent med medlemmene i næringsforeningen.

Advokatene Alexander Reinås, Hilde Strand, og advokatfullmektig Veronica Furunes ønsker å være til stede for NiV-medlemmer.

-Vi er opptatt av å være tilgjengelig og komme oss ut for å treffe medlemmene. Vi ønsker også innspill på hvilke aktiviteter vi skal bidra med, sier Hilde Strand.

Det lokale advokatfirmaet har lenge snakket om å være med som samarbeidsparter med næringsforeningen. De er opptatt av lokalt næringsliv og ønsker å forme samarbeidsavtalen med bistand fra NiVs medlemsbedrifter.

-Det er viktig for oss å få innspill, slik at vi treffer med vår faglige bistand, sier Hilde Strand.

Lav terskel

Det er lav terskel for å ta kontakt. Enten du har spørsmål omkring kontrakter, samarbeidsavtaler, nyansettelser eller trenger hjelp til innkreving av penger og reklamasjonssaker, kan Advokatene Strand & Reinås være til god hjelp. Virksomheten er NAF- representant i Stjørdal, og har blant annet god erfaring med tvister knyttet til bil. Advokatene er allmennpraktiserende og har kompetanse på mange områder. Arbeidsrett og kontraktsrett, skatterett for privatpersoner og boligjuss er noen av feltene selskapet jobber med.

Det er lav terskel for å ta kontakt. Enten du har spørsmål omkring kontrakter, samarbeidsavtaler, nyansettelser eller trenger hjelp til innkreving av penger og reklamasjonssaker, kan Advokatene Strand & Reinås være til god hjelp.

-Det er nok et udekket behov blant annet hos små håndverksbedrifter i regionen. Det vil først og fremst være jeg som blir mest til stede på åpent kontor og næringsforeningens møteplasser, og jeg blir gjerne med både til Tydal, Selbu, Frosta og Meråker. Det viktige for oss er å komme i kontakt med bedriftene og at NiVs medlemmer opplever at det er lett å ta kontakt med oss, sier Alexander Reinås.

Viktig samarbeid – ny medlemsfordel

Daglig leder Jon Uthus i Næringsforeningen i Værnesregionen er godt fornøyd med vår nye samarbeidspartner og medlemsfordelene dette kan gi til NiVs bedrifter i Værnesregionen.

Både Strand, Reinås og Furunes har god kjennskap til regionen. De kjenner hvilke utfordringer små og mellomstore bedrifter kan ha, og har beina godt plantet på bakken. Den lokale forankringen gjør det lettere å være til stede på møteplasser og gir bedre tilgjengelighet for NiVs medlemmer. 

-For oss betyr det mye å ha en aktiv juridisk samarbeidspartner som kan bistå med nyttige råd, tips og avklaringer enten det gjelder arbeidsrettslige spørsmål eller spørsmål knyttet til kontrakts- og avtalerett. Vi er glad for at den nye partneren ønsker å ha kontortid hos oss, noe som gjør at du enkelt kan stikke innom på en kopp kaffe, sier daglig leder Jon Uthus i NiV.

Har du ikke anledning til å komme innom åpent kontor, men ønsker en uforpliktende samtale, er det bare å ta direkte kontakt.

Du kan også sende innspill til tema dersom du har ønsker om faglig innhold og hvilke juridiske områder din virksomhet ønsker å vite mer om. Fyll ut skjemaet nedenfor:

Kontaktskjema

Vi vil gjerne høre fra deg. Fyll inn skjemaet under og vi vil ta kontakt snarest.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.