HR Forum Værnesregionen

Et forum for personalledelse

HR Forum Værnesregionen er et felles initiativ fra Næringsforeningen i Værnesregionen, Nord universitet og NAV. Målgruppen er deg som jobber med personalledelse og HR. Målet er å skape en utviklingsarena som gir merverdi for private og offentlige virksomheter.


Dagens tema:
“Viktigheten av et godt arbeidsmiljø for en produktiv virksomhet”

Når: 10. april 2024 kl 08-10.00
Sted: NAV Værnes, Kjøpmannsgt. 8, Stjørdal
Pris: 150,- eks. mva. inkl. enkel servering
(faktureres hver enkelt deltaker i etterkant) 

Agenda:
Hvordan skape det gode arbeidsmiljøet
v/Sondre Lien Aune/Friskgården

Forutsetninger for den modige samtalen 
v/Marie Tronstad/Friskgården

Den vanskelige samtalen
v/Håkon Wang/Heidelberg Materials

Arbeidsrett
v/Veronica Furunes/Værnes advokatfirma 

Case og diskusjoner rundt bordene
 

«Friskgården Værnes har bistått arbeidslivet i over 20 år, og tilbyr idag Arbeidsrettet rehabilitering og bedriftshelsetjeneste i lokalt næringsliv, fylkeskommunen og kommunene i Værnesregionen.  Ansatte utgjør en robust faggruppe på 16stk med bred kompetanse og erfaring.  Med en kognitiv metode og en salutogen tilnærming møter vi medarbeidere, ledere, og organisasjoner der de er. Friskgården kartlegger og risikovurderer, så skisserer mulighetsrommet for sammen å skape bevegelse. Friskgården jobber systematisk, og har en ressursorientert tilnærming. Vi brenner for nærvær – og i arbeid mener vi det ligger mestring, helse og glede

«Værnes Advokatfirma holder til i Kirkevegen 21B på Stjørdal. Firmaet består av to advokater og to advokatfullmektiger som til sammen har solid kompetanse innen en rekke ulike fagområder, blant annet arbeidsrett. NiV har samarbeidsavtale med Værnes Advokatfirma som gir medlemsfordeler i juridisk bistand for NiV-medlemmene.»


HR Forum 10. april 2024

    HVOR: NAV Værnes, Kjøpmannsgata 8, Stjørdal NÅR: 10. april kl. 08.00-10.00 PRIS: 150 kr eks. mva (etterfaktureres)
  • Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at Næringsforeningen i Værnesregionen lagrer dette innholdet i henhold til GDPR.

Les om forrige HR Forum her: 
HR Forum – oppsummert