Introduksjon i ledelse

Når: 17. april 2024 kl. 08.30-16.00 (Ny dato 23.april!)
Sted: Gjensidigegården, Kjøpmannsgata 12, Stjørdal (møterom Lensmannen, 4.etg) (Nytt sted; Trondheim)
Pris: Kr 6250,- eks. mva., inkludert enkel servering/lunsj. Deltagelsen etterfaktureres.

I samarbeid med kompetansepartner og medlemsbedrift Dfind gleder vi oss over å kunne tilby et introduksjonskurs i ledelse.

En god leder er avgjørende for produktivitet, effektivitet og ikke minst trivsel på arbeidsplassen. Programmet er høyst relevant for alle som er i lederposisjon, enten det er topplederen, mellomlederen, prosjektlederen eller HR-funksjonen.
Eller den som har ambisjoner om å bli leder.

Type arbeidsplass eller bransje er irrelevant; Om du driver med salg, helsetjenester, rådgivning, bygg og anlegg, bank eller hva som helst annet, vil både menneskene og bedriften ha utbytte av helhetlig utvikling av lederskap.

OM INTRODUKSJONSKURSET:
Introduksjonskurset er en selvstendig, heldags modul, som gir deltakeren en overordnet forståelse av ledelse. Særlig deltakere med kort eller ingen ledererfaring, samt HR-stillinger, anbefales å ta introduksjonskurset.

Prisen inkluderer enkel servering.

Dette er et program som er tuftet på god og nær oppfølging av hver deltaker. For å kunne gi et best mulig tilbud til hver enkelt deltaker, blir det maks 15 deltakere per introduksjonskurs. (Ved behov vil tilbudet kjøres flere ganger) 

Kunne dette være noe for deg eller noen du kjenner? Meld dere på under! 
Frist for påmelding: 10.april 2024

Kurset er flyttet til Trondheim, dato for kurset er nå 23. april 2024.
Om du skulle ønske å delta på dette kurset, ta kontakt med oss på: post@nivr.no