Dfind er kåret til Årets rekrutteringsbyrå!

I Trondheim har Dfind fire erfarne rådgivere som kan bistå med alle Dfind sine tjenester.
I tillegg samarbeider vi tett med over 70 kolleger i de andre store byene i Norge. 

F.v.: Camilla Herstad, Joachim Claeson, Laura Cecilie Lydiksen og Trond Inge Halten.

Vår medlemsbedrift Dfind AS er kåret til Årets rekrutteringsbyrå for 2024 på The Hunt,
Schibsted og Finn.no sin store årlige kåring. Selskapet vant prisen også i 2020, og har som eneste virksomhet vært nominert i en eller flere kategorier i samtlige 7 år The Hunt har eksistert.

– Dette er en prestasjon vi i Dfind er stolte av, sier leder for Dfind i Trondheim, Trond Inge Halten. Det er mange hundre aktører som driver med rekruttering i Norge, så det å være på pallen år etter år er et bevis på at vi jobber med kvalitet i våre prosesser, og at våre kunder og kandidater er svært godt fornøyd med jobben vi gjør for dem. Det er også en garanti for at Dfind ivaretar alle parters interesser i prosessene, fortsetter Trond Inge. 

Med prisen Årets rekrutteringsbyrå er Finn.no på utkikk etter byrået med det lille ekstra – en bedrift som legger mye omtanke i prosesser, medarbeidere, kandidater, og kunder. De som utnytter verktøyene de har til rådighet til det fulle, som følger trendene i markedet og samfunnet, og som setter kandidatene i fokus.

Juryens begrunnelse er sammensatt. Skal noe trekkes spesielt frem så er det at Dfind er bevisste og dyktige på å jobbe med bærekraft, og da spesielt mangfold, likestilling, inkludering, anstendig og rettferdig arbeidsliv, mindre ulikhet og samarbeid for å nå mål. 

Trond Inge Halten bemerker til at konsernet Dfind er en del av kan vise til en rekke internasjonale utmerkelser knyttet til bærekraft, bl.a.:

  • Eneste HR-tjenesteleverandøren i kategorien Professionals Services innenfor Dow Jones Sustainability Index (DJSI) World Index for åttende år på rad.
    For ansvarlig økonomisk, miljømessig og sosial ytelse.
  • “Best Company for Social Responsibility” – ESG Investing Awards 2023
  • Top 10% S&P Global ESG Score

Juryen er ellers klar på at Dfind ligger langt fremme på innovasjon og bruk av ny teknologi, bl.a. kunstig intelligens.

Dfind har 75 ansatte fordelt på kontorer i Tromsø, Trondheim, Bergen, Stavanger og Oslo. Her finner man en rekke meget erfarne rådgivere innen rekruttering. Selskapet bistår i ca 700 rekrutteringsprosesser over hele Norge hvert år, og har en kundetilfredshet på 5,7 av 6, og kandidattilfredshet på 5,8 av 6. Stillingene er primært lederstillinger, nøkkelroller og fagtunge spesialiststillinger, samt rekruttering til styreverv.

Trond Inge Halten har selv 30 års erfaring med rekruttering. Han mener Dfind skiller seg vesentlig fra andre aktører i bransjen ved at selskapet i tillegg til rekruttering leverer tjenester innen arbeidsgiverprofilering (employer branding), karriererådgivning og omstilling, mentortjenester, strategiprosesser, foredrag og workshops, og andre rådgivningstjenester til ledelse og HR.  

Selv har Trond Inge det nasjonale ansvaret for Dfind sine programmer innen onboarding av ledere (Dfind 100 dager) og lederutvikling. Bare de siste 15 månedene har nærmere 150 ledere, og noen HR-folk, deltatt på Dfind sine lederutviklingsprogrammer i Trøndelag.

Dfind er valgt kompetansepartner på lederutvikling for Innherred Næringsforening, Næringsforeningen i Værnesregionen, for Museene i Sør-Trøndelag og hele NTE-konsernet, m.fl. 

 – Med den tjenestebredden vi tilbyr blir Dfind en strategisk kompetansepartner for våre kunder. Det gjør oss til bedre rekrutteringsrådgivere. Alt vi gjør er tuftet på kunnskap og fakta fra ulike oppdaterte undersøkelser i arbeidslivet. Både våre egne og andre sine. Vårt mantra er å bidra til trygge og kompetente ledere gjennom alle våre tjenester, avslutter Trond Inge Halten.

Næringsforeningen i Værnesregionen gratulerer! 

Leder for Dfind AS i Tromsø, Marlen Lauritsen, med plaketten som
viser at Dfind er Årets rekrutteringsbyrå.

Dfind – medlem