Hva skal til for at du kjøper fra lokale leverandører?

Vi ønsker med denne undersøkelsen å kartlegge hva du som kunde er opptatt av for å handle mat fra lokale produsenter.

Trondheim og Trøndelag har fått status som European Region of Gastronomy 2022 (Europeisk matregion 2022). Dette er en hyllest til lokal mat og lokale spesialiteter, og en region som tar lokal matproduksjon på alvor gjennom hele verdikjeden. Det er også en hyllest til bøndene og fiskerne, oppdretterne og mange produsenter som tryller fram de lekreste råvarer i hver en krik og krok av Trøndelag – til det trønderske kokkelauget som vet å utnytte lokale råvarer av verdensklasse i sitt arbeid.

Hovedmålgruppen for denne undersøkelsen er fastboende og eiere av fritidsbolig i kommunene Meråker, Stjørdal, Selbu, Tydal og Frosta 

For at produsentene kan utvikle sin virksomhet best mulig er det viktig å få dine innspill. Veldig bra hvis du bruker noen minutter på å svare på undersøkelsen

Undersøkelsen er anonym og tar ca 5 minutter. Husk å trykke på send inn knappen nederst i undersøkelsen når du er ferdig.