Aktuelt

Hold deg oppdatert på innhold fra Værnesregionen

NÆRINGSLIV MED GODT SMITTEVETT

Vær en gledesspreder uten å bli en smittespreder. Nå er det viktig at vi alle tar vår del av ansvaret for å unngå smitte og ny nedstenging. Næringslivet i Værnesregionen viser gode holdninger.

+ Les mer...

AKTIV SOMMER FOR BEDRIFT OG FERIEHJELP

KjelDstad Trelast tar alltid inn ungdom til sommerjobb og ellers i året. En viktig del av samfunnsoppdraget, sier personalsjef Gunn Kari Holten.

+ Les mer...
Jon Uthus, daglig leder NiV

NIV STØTTER KOMMUNEOVERLEGEN

NiV støtter kommuneoverlege Leif Edvard Muruvik Vonens uttalelse i nrk Trøndelag om å gå til anmeldelse av de som bryter karantenereglene etter handletur i Sverige.

+ Les mer...

Bli med på industriforum i Selbu

25.august inviteres det til Industriforum hos SIFA AS i Selbu. Her finner du programmet for dagen.

+ Les mer...

Trøndersk Matfestival i Værnesregionen

Vi hyller lokal kvalitet i våre kommuner med en liten trygg minifestival i knutepunktbyen Stjørdal.

+ Les mer...
Arnt Otnes, SIFA

KREVENDE TID SOM LEDER

Daglig leder Arnt Otnes i SIFA AS i Selbu måtte iverksette tøffe tiltak da koronakrisen kom til landet. Disse erfaringene sitter han igjen med nå.

+ Les mer...
Fotball

– GOD LEDELSE ER Å HENTE DET BESTE UT AV DEN ENKELTE

Stjørdals-Blink har utviklet en prestasjonskultur i fellesskap. Den har tatt laget til OBOS-ligaen. Trener Roar Vikvang deler sine ledertips med lokalt næringsliv.

+ Les mer...

NØKTERN OPTIMISME BLANT BEDRIFTENE

Bedriftene i Værnesregionen gir uttrykk for at de har tro på å komme seg tilbake dit de var før landet ble nedstengt som følge av Covid-19.

+ Les mer...

NÅ ER TIDEN INNE – LEGG NESTE MØTE TIL ET SMITTEFRITT KONFERANSE- OG MØTESTED!

Reiselivsbedriftene er de som er hardest rammet av koronakrisen, og med små marginer er det avgjørende at kundene kommer tilbake så raskt som mulig.

+ Les mer...

LOKAL ENTREPRENØR MED KRAFTIG VEKST

MT Byggteknikk øker omsetningen så langt i år. Gjev kontrakt med Tensio betyr anseelse og annerkjennelse for entreprenøren fra Stjørdal.

+ Les mer...

VI ER PÅ VEI!

Nye veier sitt oppdrag er å bygge mest mulig vei for de pengene de er tildelt. De gjør et grundig utredningsarbeid som belyser konsekvensene og effekten av de ulike løsninger.

+ Les mer...

SØK STØTTE TIL UNGDOM I SOMMERJOBB

Trøndelag fylkeskommune og Sparebank1 SMN gir tilskudd til sommerjobb for ungdom sommeren 2020. Det er kommunene i Trøndelag som kan søke tilskudd til sommerjobb for ungdom mellom 15 og 19 år og videreformidle dette til bedriftene.

+ Les mer...

-FAGBREV GIR ALLE MULIGHETER

Hotelldirektør Arild Vollan ved Scandic Hell Hotel er utdannet kokk. Fagbrevet har gitt han alle muligheter han kunne ønske seg. Han ønsker et krafttak for fremtidens lærlinger.

+ Les mer...

STÅR KLARE MED KREATIV KOMPETANSE

Eventbyrået jobber med utvikling og gode idéer. Selv om inntektene har rast bort, er Evento fast bestemt på at kompetanse overvinner koronakrisen.

+ Les mer...

FLYR INN SOM STYRELEDER

Destinasjon Værnes er en attraktiv møteplass og et knutepunkt for trøndersk næringsliv. Påtroppende NiV-styreleder Nina Jensen fra Avinor gleder seg til å ta fatt på reisen.

+ Les mer...

MEDLEMSMØTE PÅ FROSTA

Bli med på medlemsmøte på Frosta. Her finner du mer informasjon.

+ Les mer...