Frosta Camping AS

Campingplass på sørsiden av Frosta med utsikt mot Skatval. Vi har festplasser til campingvogner og husvogner. Døgnplasser til campingvogner og bobiler. Utleie av hytter, teltplasser finnes også.

Les mer

Stugudal Camping

Stugudalen ligger innenfor området til Sylan. Det er kort vei enten du kommer fra Røros, Stjørdal, Trondheim eller Funäsdalen i Sverige, kun 1-2 timers kjøring. Vi kan tilby godt tilrettelagte oppstillingsplasser for campingvogner og «hytter» på langtidsleie. Vi videreformidler informasjon om campingvogner og «hytter» som er til salgs.

Les mer

Bjørkbakken

Bjørkbakken Arena er et aktivitetsområde med hovedvekt på friluftsaktiviteter. Vi drifter en hoppbakke som brukes til plasthopping. Her finner du i tillegg blant annet turstier, akebakke, mini-hoppbakke i plast, trimtrapp, gapahuker, hinderløype og mange sosiale møteplasser. Vi eier også et klubbhus med garderober, en lavvo for utleie og sanitæranlegg (alltid åpent). I tilknytning til Bjørkbakken…

Les mer

Havbris AS

Havbris tilbyr opplevelser for store og små på Frosta, og på Trondheimsfjorden. Med fjordsafari, naturopplevelser, eksklusivt gårdsbesøk og guidet opplegg for konferansegrupper har Havbris noe for enhver.  

Les mer

Brekka Bygdetun

Brekka Barnas Bygdetun er åpent hver sommer, da våkner bygdetunet til liv! Vi er godt besøkt hele sommeren, et populært tilbud til både liten og stor.

Les mer

San Sebastian Stjørdal

San Sebastian er en spansk-inspirert tapasrestaurant, hvor de tilbyr mye smak og gode opplevelser.Her er det uformelt og folkelig med en effektiv og hyggelig betjening. Restauranten har åpent hver dag og serverer både lunch og middag. De har også chambre separeé for grupper som ønsker å sitte for seg selv, med egne selskapsmenyer. I løpet…

Les mer