Meium AS

Meium Sjokolade lager økologisk konfekt med nordiske smaker. Fabrikken er åpen for omvisning der vi forteller om kakaoens hemmelighetsfulle egenskaper og viser deg hvordan kakaobønner bearbeides og foredles til et ferdig produkt av nydelig mørk sjokolade. Vi kan by på et stort og koselig uteareal med bobilparkering og skoghagevandring, samt enkel servering av varm kakao,…

Les mer

Frosta Camping AS

Campingplass på sørsiden av Frosta med utsikt mot Skatval. Vi har festplasser til campingvogner og husvogner. Døgnplasser til campingvogner og bobiler. Utleie av hytter, teltplasser finnes også.

Les mer

Stugudal Camping

Stugudalen ligger innenfor området til Sylan. Det er kort vei enten du kommer fra Røros, Stjørdal, Trondheim eller Funäsdalen i Sverige, kun 1-2 timers kjøring. Vi kan tilby godt tilrettelagte oppstillingsplasser for campingvogner og «hytter» på langtidsleie. Vi videreformidler informasjon om campingvogner og «hytter» som er til salgs.

Les mer

Bjørkbakken

Bjørkbakken Arena er et aktivitetsområde med hovedvekt på friluftsaktiviteter. Bjørkbakken drifter en hoppbakke som brukes til plasthopping. Her finner du i tillegg blant annet turstier, akebakke, mini-hoppbakke i plast, trimtrapp, gapahuker, hinderløype og mange sosiale møteplasser. Bjørkbakken eier også et klubbhus med garderober, en lavvo for utleie og sanitæranlegg (alltid åpent). I tilknytning til Bjørkbakken…

Les mer

Inger Granby

Inger Granby og Åge Sandvold er vertsfolket på Granby Gård,  Inger Granby sin hjemgård. Inger og Åge tar imot sine gjester, forteller om gården sin historie og viser rundt i  låven som er restaurert etter prinsippet bevaring gjennom bruk og rommer en utvandrerhistoriske utstillingen.

Les mer

Havbris AS

Havbris tilbyr opplevelser for store og små på Frosta, og på Trondheimsfjorden. Med fjordsafari, naturopplevelser, eksklusivt gårdsbesøk og guidet opplegg for konferansegrupper har Havbris noe for enhver.  

Les mer

Brekka Bygdetun

Brekka Barnas Bygdetun er åpent hver sommer, da våkner bygdetunet til liv! Vi er godt besøkt hele sommeren, et populært tilbud til både liten og stor.

Les mer