Naf Avd 63- Stjørdal

Norges Automobilforbund (NAF) er en uavhengig medlems- og forbrukerorganisasjon, som med sine 500 000 medlemmer skal ivareta medlemmets behov som trafikant.  NAF feirer 100 år i mai 2024. NAF Stjørdal ble etablert høsten 1934 og er en av 67 lokalavdelinger.  Lagets første formann var forretningsfører Peder Meland.  Avdelingen har vokst fra 5 medlemmer det første året til 2700 medlemmer i Stjørdal og Meråker i 2024.

 Lokalavdelingenes hovedoppgave er å synliggjøre NAF i sitt område, være lokal samferdselspolitisk talsperson, forsterke NAFs sentrale medlemstilbud samt utvikle lokale tilbud til sine medlemmer. NAF Stjørdal tilbyr sine medlemmer ulike aktiviteter, hvor frivillige og tillitsvalgte stiller opp som gode hjelpere. Lånkebanen er en fin arena for trafikksikkerhet, hvor vi har god erfaring med kurs som «16 til lappen», Oppfriskningskurs for MC, Trygg på glatta, Autoslalåm og Åpen Dag. NAF Stjørdal inngikk i 2014 en meget gunstig avtale med NAF Sentralt om bruksrett av Lånkebanen. Dette har bidratt til økt aktivitet på banen og et godt samarbeid med andre aktører, som har trafikksikkerhetsarbeid i fokus. Vi samarbeider med NMK Hell Motorsport, lokale trafikkskoler, Gjensidige og studenter ved NORD Universitetet om de ulike aktivitetene på Lånke. NMK Hell er hovedleietaker av det nye Servicebygget (erstatning for Tårnet) som ble ferdigstilt i 2023, etter initiativ og dugnadsarbeid fra NMK Hell. NAF Lånkesenteret AS er eier av bygget, som også ble brukt under VM i Rally de to siste årene.

I tillegg til aktiviteter på Lånkebanen, gjennomfører vi ulike aksjoner som hjulskifte i samarbeid med NAF Senteret Stjørdal og Hastadklev Meråker Bil og Fritid, refleksaksjoner, påskeaksjon i samarbeid med CirkleK og deltakelse ved trafikkteater som tilbys ved grunnskoler i Stjørdal og Meråker. Lokallaget har også deltatt med bla Veltepetter og Bråstoppen på «stand» ved Stjørdal Motorshow i Abrahallen i alle år.

Er du interessert i våre aktiviteter, har du ideer om nye aktiviteter/aksjoner, ønsker du å bli frivillig eller tillitsvalgt i NAF Stjørdal, så ta gjerne kontakt: stjordal@lokal.naf.no  eller styreleder Bjørg Reitan mobil 957 31 987.

Kontaktinfo:

Kontaktperson: Bjørg Reitan
Telefon: 957 31 987
E-post: stjordal@lokal.naf.no

Nettsted: https://www.facebook.com/profile.php?id=100057088554694