Admento AS

Admento er et regnskapsfirma med kontor i Stjørdal og Meråker. Hos oss kan du stole på at du får engasjerte fagfolk med på laget. Genuin nysgjerrighet og et ønske om å lære mer, definerer både kulturen og leveransen vår. Det kommer både deg og oss til gode. Som en tydelig utfordrer i bransjen vil du…

Les mer

Norway Husky Adventure

Norway Husky Adventure ble startet i 2000. Bodil Bakken er eier og har vært kjører siden 1990 og har deltatt i løp i Norge og Sverige. Hennes partner, Jan Ove Moen er kennelens nevenyttige mann, og sammen med andre erfarne guider vil de sørge for at du har en uforglemmelig villmarksopplevelse. Alaska husky er navnet…

Les mer

Verksgården Paal Berg

Verksgården er et selskapslokale som åpnes på bestilling. Bygget er opprettholdt i samme stil som ved bygging, og har stort sett alt originalt inventar fra 1929. Verksgården er laget for sosiale sammenkomster, med «bli-kjent-sone og matsal. I tillegg til lukkede lag, har vi også temakvelder.

Les mer

Meraker Hydrogen

Meraker Hydrogen er en hydrogenprodusent med utgangspukt i produksjon av hydrogen i Kopperå, men planlagt start av bygging i 2023 og produksjon i 2024.  

Les mer

Meråkerposten

Meråkerposten er avisa for alle som bor, har bodd eller som har deler av hjertet sitt i Meråker. Vi lager “verdens viktigste avis” for meråkerbygger i hele verden.

Les mer