Meraker Hydrogen

Meraker Hydrogen er en hydrogenprodusent med utgangspukt i produksjon av hydrogen i Kopperå, men planlagt start av bygging i 2023 og produksjon i 2024.  

Les mer

Meråkerposten

Meråkerposten er avisa for alle som bor, har bodd eller som har deler av hjertet sitt i Meråker. Vi lager «verdens viktigste avis» for meråkerbygger i hele verden.

Les mer

Rypetoppen Adventurepark

I Rypetoppen Adventurepark kan du boltre deg i trær, zip-lines og forskjellige aktiviteter. Klatreparken er landets eneste i fjell og trær. Her kan barn og voksne i alle aldre leke seg.    

Les mer

Natur Alpakka AS

Natur Alpakka ble opprettet i 2005 med formål å forsyne det nordiske markedet med helårs produkter av høy kvalitet. Virksomheten forsøker hele tiden å forbedre kvaliteten på hvert produkt ved utvikling av ny produksjonsteknikk og løpende opplæring av våre medarbeidere. ​Natur Alpakka regner sine produkter for å være blant de beste i markedet i dag.…

Les mer

Kopperå Forvaltning AS

Grossist på sko, arbeidsklær, hansker, verktøy og forbruksmateriell. Produkter som verktøy, Olje, husholdningsartikler, varmeovner, diesel, sko, arbeidsklær. Virksomheten har adresse i Meråker.  

Les mer

Meråker videregående skole

Meråker videregående skole er en av landets minste, og samtidig en av landets mest kjente videregående skoler. Hverdagen ved skolen er preget av idrett, men skolen har også elever som går studiespesialisering uten idrett. Tilbyr utdanningsprogrammene idrettsfag og studiespesialisering. 

Les mer