Selbu husflidscentral

Vi er et AS bestående av 5 damer. Vi startet opp etter at Selbu Husflid la ned høsten 2019. Vår prioritet er å ivareta Selbuvotten . Vi selger også garn og stoff og tilbehør til selbubunaden .

Les mer

Nea Entreprenør AS

Nea Entreprenør AS ble stiftet januar 2021 Nea Entreprenør AS er et entreprenørfirma som leverer tjenester innen graving, massetransport og betong til hus/hytte og ellers enkle betongkonstruksjoner. Vi kan ta grunnarbeidet og om ønskelig betongen til din hus/hyttedrøm. så det er bare for snekker og sette i gang byggingen. Vi har høy kompetanse og setter…

Les mer

J&R BYGG AS

J&R Bygg as er en bedrift som tar oppdrag i Neadalføret, Stjørdal og Malvik.De utfører rehabilitering, nybygg og Betongjobber, og er forhandlere av Systemhus.

Les mer

O Trondseth Rør- og Møbelforretning AS

O. Trondseth Rør & Møbelforretning AS er en rørleggerbedrift og butikk. Bedriten tilbyr til service i butikken, rørleggertjenester til private og bedrifter i Selbu kommune og omegn, og påtar seg det meste innen rørleggerfaget. Bedriften har spesialisert seg på disse rørleggertjenestene:Bygging og reparasjon av varmeanlegg i nybygg eller ved rehabilitering av eldre bygg.Nybygging og rehabilitering…

Les mer

Kyllo Maskin AS

Kyllo Maskin AS er en maskinentreprenør med tilhold i Selbu Kommune som ble etablert i 1950.Kyllo Maskin driver med grunnarbeid for alle typer bygg, veibygging, drift av veier, små og store VA anlegg, kabelanlegg, kraftutbygging, brøyting, sprengning, maskinflytting, massetransport, levering av grus og fjellmasser og annet forefallende arbeid. Hovednedslagsfelt er Selbu og Tydal.

Les mer

Tine Meieriet Selbu

TINE Meieriet Selbu ligger i Selbu kommune sør i Trøndelag. Meieriet driver produksjon av blåmuggostene Selbu Blå®, Selbu Norzola® og Normanna, samt salatostene Kybos, ternet Jarlsberg® i marinade og ternet Normanna i marinade. Anlegget produserer ca. 700 tonn per år.

Les mer