Er butikken din synlig på nett?

Vi inviterer til NiV- forum for lokal handel. Ta med deg morgenkaffen og delta på nettmøte om hverdagssynlighet og økt salg via digitale flater.

Microsoft Teams-møte

Bli med på PC-en eller mobilappen

Klikk her for å bli med i møtet

NÅR: Torsdag 11.2. kl.08.00-09.00
HVOR: Microsoft Teams  (Påmelding i skjema nedenfor)

1,2,3 Vipps, så får vi lokale varer levert på døra fra nærområdet.

Hverdagssynligheten på nett til våre lokale butikker blir lagt merke til enda mer enn før. Vi har fått nye funksjoner i sosiale medier som etiketten «Støtt små bedrifter» og «shop local». Vi har prøvd, vi har feilet og vi har lyktes. Hvordan har korona påvirket våre virksomheters bevissthet og kampen for hver krone vi får inn?

Effekten av digitale løft har gitt oss mange erfaringer, fått kreativiteten til å blomstre og bidratt til innovasjon. Hvordan har lokale butikker skapt sin lokale form for «netthandel» i en tid der vi har kjempet gjennom både nedstenginger og lave besøkstall? Hvordan har vi holdt kundene våre varme på nettsiden, i sosiale medier, i nyhetsbrev, lokalmedia og gjennom annonseringer? Hva har vi lært, og hva ønsker vi å lære mer om?

Dette blir tema på vårt NiV-forum for lokal handel denne uken.

Ta med morgenkaffen og møt oss på Microsoft Teams. 

Les mer om netthandel? Langøra Kaffebrenneri økte nettsalget fra 100 000 kroner til 1 millioner kroner i 2020. Les saken her.