Nettverksbygging er viktig

Å bygge nettverk aktivt har vært en suksessfaktor for Monica Strømberg og Fantasigården. Næringsforeningen har vært en viktig arena.

Den gamle låven ble forvandlet til et ettertraktet kurs- og konferansested, spa, selskapslokaler og møterom. En arena for nettverksbygging for private og næringsliv. Et sted for events og gode matopplevelser. 

– Vi startet tidlig med å fortelle hva vi skulle holde på med. Jeg mener det er viktig å være åpen tidlig, dele idéene dine og bruke tid på å gjøre omverdenen kjent med planene dine, forteller gründer Monica Strømberg.

Tenker nettverk overalt

Allerede da hun arrangerte barnebursdager fikk foreldrene med seg foldere i hånda som fortalte hva de skulle holde på med på Fantasigården. Ingen fikk dra uten å høre om planene. Så langt det har latt seg gjøre, har de benyttet lokale varer og tjenester under oppbyggingen. De fleste håndverkeren har også kommet tilbake som betalende gjester på gården. Nettverksbygging har vært en suksessfaktor for Fantasigården. 

– All mulighet til omtale må du bare gripe, for oss har det betydd god reklame, sier hun

Se videointervju nederst i saken.

Næringsforeningen gir nettverk

-Nettverksbygging betyr alt. Vi hadde kanskje ikke vært her, hvis det ikke var for en målrettet nettverksbygging både i forkant og etterkant av åpningen, forteller Strømberg. 

Monica meldte seg inn i Næringsforeningen i Værnesregionen med en gang de kom flyttende til Stjørdal for å bygge opp Fantasigården. 

-Det er viktig for synligheten av bedriften. På møteplassene som næringsforeningen arrangerer treffer jeg folk som driver bedrifter, jeg finner samarbeidspartnere og kunder. Det å få lov å presentere seg selv på en slik arena har vært kjempeviktig for oss, sier hun. 

Selv om det har vært en tøff tid for bransjen med Covid-19 og strenge tiltak som har ført til kanselleringer, velger hun å være optimistisk med tanke på fremtiden.

– Jeg tror vi er klare for å møtes fysisk. Vi er klare og gjestene våre er klare for å komme tilbake. De beste relasjonene bygges når vi møtes på ulike arenaer, ikke når vi møtes på skjerm. Nettmøter er praktisk og noe som fungerer nå, men behovet for å møtes vil komme tilbake, sier hun. 

Les mer om Fantasigården på deres hjemmeside.

Fantasigården ligger i Lånke i Stjørdal, hør Monica Strømberg fortelle om viktigheten av nettverksbygging her: