Matfestival til Stjørdal torg

Vi inviterer til trivsel på toget med lokal mat og smaker i sentrum. Trøndersk Matfestival - Et sted nær deg kommer til Stjørdal.

I samarbeid med Trøndersk Matfestival – Et sted nær deg og Stjørdal kommune inviterer vi til matmarked i Stjørdal sentrum lørdag 7. august kl. 11.00 – 15.00. Vi rigger til trivsel på Stjørdal torg.

På torget vil du finne følgende utstillere:

  • Fornes Gård
  • Låven Parsellhage
  • Kilnes Gård
  • Fuldseth og Gullimunn
  • Øfsti Mellom
  • Veiseth Bringebær
  • Lykkemat

Mer informasjon om arrangementet kommer. 

Matglede i hele regionen

Trøndelag byr på matopplevelser i verdensklasse. Trøndersk Matfestival tar turen ut til store og små steder over hele fylket, for å feire matglede sammen. I Stjørdal, Meråker, Frosta og Tydal vil det være et mangfold av aktiviteter for små og store i tidsrommet 5. august til 7.august. Du kan blant annet oppleve livet på gården, spennende spisesteder og matutsalg og spise deg «stappmett» på roadtrip mellom kommunene. Kanskje du til og med kunne tenke deg å ta med familien på gård(s)hopping?

 

I fjor ble det arrangert et koronatilpasset «Et sted nær deg» i Stjørdal. Det ble godt vær og trivsel på Stjørdal torg og i gata. Vi legger opp til liknende arrangement med gjeldende smittevernstiltak i år.