Bli med på “Endelig Jul i Stjørdal”

Stjørdal kommune har som flere andre kommuner i Norge tatt initiativ til å arrangere «Gjenåpningsfest». I Stjørdal blir arrangementet kalt «Endelig Jul i Stjørdal» og dagene blir 25. – 28. november (torsdag – søndag).

Arrangementet har med gode økonomiske bidrag til virkelig å by på aktiviteter, konserter, kinoforestillinger, servering, Street food m.m.

Næringsforeningen i Værnesregionen har ansvar for julemarked på torget disse fire dagene. Her blir det telt for stands/salg. Både deltagelse, telt og strøm er GRATIS.

Har din bedrift eller du privat, gjennom lag og forening eller andre engasjement, forslag til aktiviteter på torget i forbindelse med julemarkedet i november? Det kan være alt fra sang, musikk, dans, visning av juletradisjoner, salg av hjemmelagde ting, bakst, julenek til lokal mat og drikke.  Ta kontakt!

Deltagelse er gratis. Teltene på torget og bruken av disse følger prinsipp først til mølla, men med klart tema «Jul i Stjørdal».

Ta kontakt med Odd Petter på telefon 958 89 258, send sms eller epost, odd.petter@nivr.no, senest mandag 25. oktober kl. 15.00.


Program skal være klart 27. oktober.