Produktoppføring på nett

Få produktoppføring hos Visit Værnes, Explore Trøndelag og Visit Norway. Se hvordan her.

Bli synlig i produktsøk hos Visit Norway og Explore Trøndelag. Her kan du bestille din oppføring ved å fylle ut skjema nedenfor. Oppføringen koster kr 3000,- eks mva per år*. (*priser justert fra 2023). Engelsk oversettelse er inkludert i prisen. 

Produktoppføring Explore Trøndelag og Visit Norway

Her kan du registrere ditt produkt hos Explore Trøndelag, Visit Norway og vår landingsside som kommer inn under trondelag.com. Det koster kr. 3000,- per per produktoppføring – denne bør vedlikeholdes jevnlig og vi kan hjelpe til med dette.

  Pris: Kr. 3000,- eks mva per år, per produkt (synlig hos Explore Trøndelag og Visit Norway. Du vil også bli synlig i Visit Norway-appen). Prisen inkluderer engelsk oversettelse. Faktura sendes fra Trøndelag Reiseliv.
 • Klikk på plusstegnet for å føre opp flere produkter
 • Webadresse, sosiale medier, lenker til video. Klikk på plusstegnet for å føre opp flere webadresser
 • Legg inn beskrivelsen din her. En utfyllende, men generell beskrivelse av produkt og aktivitet. Se gjerne på instruksjonsvideo først. Ved flere oppføringer, legg tittel med navn på produkt før teksten.
 • Dra og slipp filer her, eller
  Max. file size: 50 MB, Max. files: 6.
   4-6 bilder i god kvalitet, gjerne bilder som viser aktivitet. Husk å kreditere fotograf.
  • Hvis EHF-faktura
  • Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at Næringsforeningen i Værnesregionen lagrer dette innholdet i henhold til GDPR.