Europris butikkdrift AS, avdeling 617

Europris er et non-food-/ dagligvarekonsern som driver et lavpriskonsept. Europris har butikker over hele Norges land, fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør. Europris-butikken i Stjørdal er medlem i Næringsforeningen i Værnesregionen.

Les mer

Stugudal Håndverk og Fritid DA

Etablert i Stugudal Sentrum i 2020. Eies av familien Brandtzæg. Ellen og Erling og sønnene Clas, Iver og Axel Salg av håndverk og husflidsprodukt, sport og fritidsutstyr. Tjenesteformidling Autorisert turistkontor Kafe med salg av hjemmebakst og vafler

Les mer

Natur Alpakka AS

Natur Alpakka ble opprettet i 2005 med formål å forsyne det nordiske markedet med helårs produkter av høy kvalitet. Virksomheten forsøker hele tiden å forbedre kvaliteten på hvert produkt ved utvikling av ny produksjonsteknikk og løpende opplæring av våre medarbeidere. ​Natur Alpakka regner sine produkter for å være blant de beste i markedet i dag.…

Les mer

Berge Gård

Tradisjonelt gårdsbruk i Selbu med attåtnæring.Gårdskafe og gårdsbutikk med egenprodusert og lokalt tradisjonsmat og botanisk mat.Egen hudpleieserie: Landlig Velvære, som selges direkte fra produksjonen.Overnatting, møtevirksomhet og kursvirksomhet.

Les mer

Norsk Flid

Husfliden Stjørdal ligger sentralt i Husflidens Hus midt i gågata. Norsk Flid brenner for det som skapes i Norge og produktutvalget spenner fra bunad til klær. Fra garn til gaver og brukskunst.

Les mer

Femme

Moteklær for kvinner i alle aldre.  Åpningstider man-fre 10-18 lør 10-16. Holder til i Kjøpmannsgata 40, 7500 Stjørdal (Coop Bygget).

Les mer

Aage Vold Autosalg AS

Aage Vold Autosalg AS driver med kjøp og salg av nyere bruktbiler. Aage Vold Bilsalg AS ble etablert i 1988 og i de senere år drevet av både Aage Vold og sønnen Stein Aage. I et pågående generasjonsskifte drives butikken fremover under navnet Aage Vold Autosalg AS.

Les mer