Jordbærpikene Stjørdal

Jordbærpikene er en koselig møteplass hvor du kan senke skuldrene og nyte et godt måltid med hjemmelaget mat. Eller kose deg med litt kaffe og kake mens du slår av en prat med noen du liker å være sammen med. Både mat og kaker lager vi fra bunnen av, med sesongens friske råvarer. Vi er…

Les mer

Selbu husflidscentral

Vi er et AS bestående av 5 damer. Vi startet opp etter at Selbu Husflid la ned høsten 2019. Vår prioritet er å ivareta Selbuvotten . Vi selger også garn og stoff og tilbehør til selbubunaden .

Les mer

Østby Gårdsbakeri

Åpent gårdsbakeri på søndager, selger lemse, tjukklemse og flatbrød, samt kaffe, is, brus og nystekte lapper og hyllkaker. Hei Startet 2015, åpent gårdsbakeri på søndager, selger lemse, tjukklemse og flatbrød, samt kaffe, is, brus og nystekte lapper, kjeks, småkaker og hyllkaker.  Tar i mot mindre lag/møter og serverer kaffe med “nogo attåt” Leverer daglig til…

Les mer

Søstrene Kammers

Søstrenes Kammers er en kombinert kafé- og gavebutikk med salg av blant annet barista-kaffe, lunsjretter og hjemmebakte kaker. Kortreist mat og drikke har sin naturlige plass som komponenter i menyen. Butikkdelen tilbyr småinteriør og delvis også lokalproduserte gaveartikler.

Les mer

Meal On Wheel DA

Meal On Wheel DA eies av Elfrid og Ted Mathisen. Ble etablert i 2020.  Meal On Wheel driver med streetfood og kvalitetskaffe fra Costa kaffe. Vi har fersk bakst torsdag, fredag og lørdag, og på bestilling andre dager. Vi leier oss ut til alt innen arrangementer, festivaler, bursdager, firmalunsj m.m. Vi står fast i Stjørdal…

Les mer

Famille Stjørdal AS

Famille er et bakeri, café, restaurant med ca 160 sitteplasser som åpner medio november. De serverer alt fra boller og kaffe på formiddag, til blåskjell og bobler på kvelden.

Les mer

Kebab King Norge AS

Foodtrucks har lenge vært en trend i det store utland og vi har nå sett at kvalitetsbevisste foodtrucks kan være konkurrerende konsept for flere restauranter og fast-food steder. Kebab King er en foodtruck konsept som ble grunnlagt av tre grundere, som har bred erfaring fra restaurantbransjen, serviceyrker og rådgivning. Tanken bak var å få et…

Les mer