Frosta frisør og velvære as

Opprinnelig en frisørsalong som også tilbyr velværebehandlinger. Leier ut stoler og behandlingsrom til andre enkeltmannsforetak, samt et kjøkken til en liten selvbetjent kafé, som i perioder har andre foretak som kommer inn med pop-up kafé som vil være betjent. I tillegg så har vi et selvbetjent solstudio med egen, skjermet inngang fra resten av salongen/kaféen.Vi…

Les mer

Frosta Camping AS

Campingplass på sørsiden av Frosta med utsikt mot Skatval. Vi har festplasser til campingvogner og husvogner. Døgnplasser til campingvogner og bobiler. Utleie av hytter, teltplasser finnes også.

Les mer

Leva-Fro As

Leva-Fro skal tilrettelegge for arbeid og kvalifisering til personer som ikke uten videre kan nyttiggjøre seg ordinært arbeid.

Les mer

Havbris AS

Havbris tilbyr opplevelser for store og små på Frosta, og på Trondheimsfjorden. Med fjordsafari, naturopplevelser, eksklusivt gårdsbesøk og guidet opplegg for konferansegrupper har Havbris noe for enhver.  

Les mer

Frisk Salat AS

Mild og litt søtaktig smak. Crispisalaten er en krysning mellom isberg- og friséesalaten. Den har en søt og mild smak, og en særlig sprø konsistens.

Les mer

Stene Tømrerservice AS

Tømrerfirma som utfører alt av tømrerarbeid for både store og små prosjekt. Stene Tømrerservice AS er en mesterbedrift med lokal tilknytning, kunnskap og kompetanse. De er også sentralt godkjent og godkjent lærebedrift.

Les mer