Admento AS

Admento er et regnskapsfirma som har kontor i Stjørdal og Meråker. Hos de kan du stole på at du får engasjerte fagfolk med på laget. Genuin nysgjerrighet og et ønske om å lære mer, definerer både kulturen og leveransen vår. Det kommer både deg og oss til gode. Som en tydelig utfordrer i bransjen vil…

Les mer

Aider Midt-Norge AS

Vi liker tall. Elsker dem, faktisk. Men for oss er ikke et korrekt regnskap selve målet – det er bare starten. Som kompetansehus kan vi gi tallene retning. Du får råd som gir bedre beslutninger – og teknologi som lar deg løfte blikket. Kort sagt: Vi hjelper deg å lykkes. Velkommen til Aider i Stjørdal!

Les mer

Torget Regnskap

Selskapet ble stiftet 19/12-2002, under navnet Haarberg Regnskapskontor AS.  Den 8. November 2007 flyttet virksomheten til Torgkvartalet på Stjørdal, og endret da navn til Torget Regnskap AS.

Les mer

SpareBank 1 SMN, Stjørdal

SpareBank 1 SMN er Midt-Norges ledende finanskonsern og en del av SpareBank 1-alliansen. Hovedkontoret ligger i Trondheim og konsernet med datterselskap har i underkant av 1500 ansatte.

Les mer

Selbu Sparebank

Selbu Sparebank er en moderne lokalbank med tradisjoner helt tilbake til 1859. Hovedkontoret ligger i Selbu. I tillegg har banken filialer i Tydal, Trondheim, Malvik og Stjørdal kommuner. Det er totalt 39 ansatte som betjener kontorene. Bankens proaktivitet og helhetlig økonomisk rådgivning. 

Les mer

Hegra Sparebank

Hegra Sparebank er Stjørdals eneste lokale bankalternativ. Alle beslutninger tas lokalt, og andel av overskuddet pløyer banken tilbake i lokalsamfunnet. Hegra Sparebank er store nok til å være et komplett finanshus, med alle typer produkter innenfor daglig bank, finansiering, sparing, forsikring. Samtidig er vi små nok til å gi deg den tiden, den personlige kontakten…

Les mer